Συλλυπητήρια για τον Μανώλη Σκουλάκη και από το σωματείο ΑΜΕΑ Χανίων

συλλυπητήρια-για-τον-μανώλη-σκουλάκη-900615

Συλλυπητήρια για τον Μανώλη Σκουλάκη και από το σωματείο ΑΜΕΑ Χανίων:

«Θλίψη και πόνος για το χαμό του Μανώλη Σκουλάκη του γιατρού του πολιτικού του Δημάρχου. Από εχθές μας προσέχει πια από τη γειτονιά των Αγγέλων. Ο δικός μας Μανώλης Σκουλάκης στάθηκε πάντα όρθιος στο μετερίζι των αγώνων για τον άνθρωπο. Με όλες του τις ιδιότητες δήλωνε πάντα είμαι παρών σε κάθε πρόβλημα του νομού ήταν ο φωτεινός φάρος. Εμείς τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειες μας του οφείλουμε πολλά. Αλλά και γενικότερα όλες οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Ήταν ο μακροβιότερος ίσως βουλευτής (30 έτη), υπουργός υγείας, πρόνοιας αλλά και Δήμαρχος.

Μανώλη Σκουλάκη άφησες τη σφραγίδα σου στην υγεία αλλά και στα προνοιακά προγράμματα και συνετέλεσες να λειτουργούν σε μόνιμη βάση. «Το βοήθεια στο σπίτι» ιδιαίτερα άνοιξε κλειστές πόρτες στην ύπαιθρο και όχι μόνο. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ιδρύματα της πρόνοιας, η αρχή της αποασυλοποίησης  η οποία χρειάζεται ακόμα προσπάθεια αλλά την ξεκίνησες εσύ. Η αποασυλοποίηση του Ψυχιατρείου Χανίων και πολλά άλλα.

Θα χρειαστούν πολλά και ειδικευμένα δημοσιεύματα για να δοθεί πλήρη εικόνα του μεγέθους της δουλειάς, του ήθους και του χαρακτήρα του Μανώλη Σκουλάκη.

Έφυγε νωρίς μη αντέχοντας και το χαμό της αγαπημένης και αξιόλογης συζύγου Πόπη Ξυρουχάκη η οποία ήταν δυνατό του στήριγμα και έκαναν καλή οικογένεια. Όμως δεν έχει σημασία πόσα χρόνια ζει κάποιος αλλά πόσο βαθιά αφήνει το αποτύπωμα του στη γη που πατά. Και το δικό σου πέρασμα από τη ζωή δε θα σβήσει ποτέ. Άφησες παρακαταθήκες και κίνητρα για παραδειγματισμό στους νεότερους.

Ως εκπρόσωποι των αναπήρων αλλά και άνθρωποι Χανιώτες νιώθουμε βαθιά υποχρεωμένοι. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου των ΑΜΕΑ τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. Και όπως λέει ο ποιητής:

«Δεν πέθανες, αδιάφορο οι μέρες και αν περνάνε, τότε πεθαίνουν οι νεκροί όταν τους λησμονάμε».»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook