Σύλληψη σοκ Κρητικού αστυνομικού για τα εκρηκτικά – Ανέλαβε την ευθύνη ο κουνιάδος του

σύλληψη-σοκ-κρητικού-αστυνομικού-για-1225828

Η είδηση του εντοπισμού 43χρονου αστυνομικού, με αυτοκίνητο φορτωμένο εκρηκτικά, προκάλεσε σάλο στη Μεσαρά και ολόκληρη την Κρήτη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς που έκαναν σήμα στο ΙΧ που οδηγούσε ο 43χρονος, βρήκαν στο πορτμπαγκάζ δύο σακούλες με 42,5 κιλά εκρηκτικών υλών (Δείτε ΕΔΩ)

Η αποκάλυψη οδήγησε στην άμεση σύλληψη του αστυνομικού παρά την έκπληξη με την οποία αντιμετώπισε τον εντοπισμό των εκρηκτικών από τους συναδέλφους του, εξηγώντας πως δεν γνώριζε τίποτα για την ύπαρξη τους στο αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στη γυναίκα του και είχε χρησιμοποιηθεί από τον κουνιάδο του τον οποίο κάλεσε άμεσα στο κινητό του.

Ανέλαβε την ευθύνη ο κουνιάδος του

Ο 53χρονος κουνιάδος του, εμφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη καθώς όπως εξήγησε στους αστυνομικούς και επανέλαβε στο δικαστήριο είχε δανειστεί το αυτοκίνητο της αδελφής του όπως έκανε συχνά και φόρτωσε την προηγούμενη ημέρα τα παλιά εκρηκτικά που χρησιμοποιούσε με τον πατέρα του για εκβραχισμούς προκειμένου να τα απομακρύνει από αποθήκη, χωρίς να ενημερώσει κανένα ότι τα είχε βάλει στο πορτμπαγκάζ. Ζήτησε μάλιστα συγνώμη που υπέβαλε τον κουνιάδο του σε αυτή την περιπέτεια που λίγο έλειψε αν του κοστίσει ακριβά εξαιτίας της ιδιότητας του αστυνομικού».

Το δικαστήριο δέχτηκε τις εξηγήσεις του αστυνομικού τον οποίο απάλλαξε από την κατηγορία ενώ ο 53χρονος καταδικάστηκε σε δυο μήνες φυλάκιση με αναστολή.

neakriti.gr 

One thought on “Σύλληψη σοκ Κρητικού αστυνομικού για τα εκρηκτικά – Ανέλαβε την ευθύνη ο κουνιάδος του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook