Συλλήψεις για πάρτι στις… τουαλέτες μαγαζιού

συλλήψεις-για-πάρτι-στις-τουαλέτες-μ-1349337

Πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε κατάστημα διασκέδασης στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης για παράβαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης ασθενειών, καθώς το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ενώ έμοιαζε κλειστό, λειτουργούσε με μουσική και εξυπηρετούσε τους πελάτες στον υπόγειο χώρο, στον προθάλαμο για τις τουαλέτες.

Το βίντεο με τους νεαρούς που διασκέδαζαν χορεύοντας και χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις, ανήρτησε μάλιστα στο διαδίκτυο ένας 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη. Για την υπόθεση συνελήφθη ακόμη η 22χρονη υπεύθυνη του καταστήματος.

Πρόστιμο αντίστοιχου ύψους και αναστολή λειτουργίας σε καφετέρια του κέντρου της Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκε επίσης τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ συνελήφθη ο 39χρονος ιδιοκτήτης της, που λειτουργούσε την επιχείρησή του μετά τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Νίκος Καπραβέλος για τα μπουζούκια στις τουαλέτες: Είναι λεβεντοκόπανοι!

Οι εικόνες των πάρτι σε τουαλέτες και των ανθρώπων που αγνόησαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού προκάλεσαν την οργή του Νίκου Καπραβέλου, διευθυντή στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου». Ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στο Open δήλωσε: «Θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λεβεντιά. Είναι λεβεντοκόπανοι, όπως έλεγε και ο παππούς μου!».

«Ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας» είπε ο κ. Καπραβέλος και συνέχισε: «Δεν θα υπάρχουν νοσοκομεία, θα κλείσουν τα νοσοκομεία». Παράλληλα τόνισε πως και οι 48 ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» είναι κατειλημμένες από περιστατικά COVID, ενώ πλέον λιγοστεύει το προσωπικό λόγω της επέλασης και της υψηλής μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Όμικρον.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook