Συλλήψεις αστυνομικών σε γιγαντιαία επιχείρηση για μεγάλο κύκλωμα – Οι έφοδοι σε ΑΤ

συλλήψεις-αστυνομικών-σε-γιγαντιαία-1283617

Μεγάλο κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί, εξάρθρωσε το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από πολύμηνες έρευνες και παρακολουθήσεις.

Με μία γιγαντιαία επιχείρηση που εξελίχθηκε σήμερα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθησαν 20 άτομα. Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων, έκαναν εφόδους ακόμη και σε Αστυνομικά Τμήματα σε Νέα Λιόσια, Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Ομόνοια και Γλυφάδα, αλλά και σε υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το κύκλωμα έβγαζε ακόμη και… πλαστές φορολογικές δηλώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, μεταξύ των συλληφθέντων είναι 10 αστυνομικοί και απόστρατοι αστυνομικοί. Τα μέλη του κυκλώματος φέρονται να έφτιαχναν πλαστά διαβατήρια, πλαστές αστυνομικές ταυτότητες και ΑΦΜ, ακόμη και… πλαστές φορολογικές δηλώσεις.

Μέλη του κυκλώματος είχαν συλληφθεί ξανά το 2018

Το στοιχείο που προκαλεί αίσθηση, είναι ότι ορισμένοι από τους συλληφθέντες αποτελούσαν μέλη κυκλώματος με ανάλογη δράση, που είχε εξαρθρωθεί από το Εσωτερικών Υποθέσεων το 2018. Δηλαδή, συνελήφθησαν το 2018 και ξεκίνησαν εκ νέου τη δράση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση αναμένεται να γίνει αναλυτική παρουσίαση τις επόμενες ημέρες, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook