Συγκρατήσου… Αυτά είναι τα μηνύματα που δεν πρέπει να του στείλεις ποτέ

συγκρατήσου-αυτά-είναι-τα-μηνύματα-π-810835

Υποψιαζόμαστε ότι δεν μπορείς να κρατηθείς. Υποψιαζόμαστε ακόμη ότι τον θες τόσο που το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα του πιάσεις διαδικτυακή συζήτηση για να του θυμίσεις πόσο έξυπνη είσαι.

Υπάρχουν, όμως, τα ακίνδυνα μηνύματα και τα απαγορευτικά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη δεύτερη και σημαντικότερη κατηγορία. Σε καμία περίπτωση μην στείλεις κάποιο από τα 5 που θα διαβάσεις στη συνέχεια:

1. «Ανυπομονώ για περισσότερες νύχτες σαν τη χθεσινή»

Εμείς οι γυναίκες τις περισσότερες φορές προτρέχουμε και δημιουργούμε στο μυαλό μας μικρά όνειρα με κάποιον που μόλις γνωρίσαμε. Οι άντρες δεν είναι τόσο γρήγοροι στο να σχεδιάζουν το κοινό μας μέλλον. Οποιοδήποτε σημάδι σοβαρής δέσμευσης μπορεί να τους τρομάξει. Και για να είμαστε ειλικρινείς εσύ δεν θα φοβόσουν αν κάποιο αγόρι σου έστελνε αυτό το μήνυμα μετά το πρώτο ραντεβού;

Στείλε καλύτερα: «Χτες περάσαμε πολύ ωραία. Την επόμενη φορά σπίτι μου»; Κάνε αναφορά μόνο στην επόμενη φορά και όχι στο μακρινό μέλλον.

2. «Θες να γνωρίσεις τους γονείς μου το σαββατοκύριακο»;

Το μήνυμα αυτό όχι μόνο ουρλιάζει «σε βλέπω πολύ σοβαρά » και είναι αρκετό να τον απομακρύνει από κοντά σου σε χρόνο μηδέν. Και αυτό είναι το μόνο που δεν θες.

Στείλε καλύτερα: «Οι γονείς μου θα έρθουν σπίτι το Σάββατο και έτσι δεν θα μπορώ να συναντηθούμε». Αν δείξει ενδιαφέρον για την επίσκεψή τους -τότε και μόνο τότε- μπορείς να του αναφέρεις ότι είναι ευπρόσδεκτος να έρθει στο δείπνο με τους δικούς σου. Αν σε βλέπει σοβαρά και σε εκτιμάει, θα θέλει να έρθει και να κάνει καλή εντύπωση στους γονείς σου.

3. «Μα, πού χάθηκες»;

Μία λέξη. Απόγνωση. Αυτό το μήνυμα όσο μικρό και αθώο είναι, ακούγεται σαν να του λες ότι το μόνο που κάνεις είναι να τον ψάχνεις απεγνωσμένα. Απέφυγε το υπό οποιαδήποτε συνθήκη.

Στείλε καλύτερα: «Τι κάνεις»; Αν του αρέσεις, αυτό είναι αρκετό για να σου απαντήσει και να ρωτήσει για σένα. Αν δεν απαντήσει, μπορείς να στείλεις ακριβώς το ίδιο μήνυμα μερικές μέρες αργότερα. Μόνο μία φορά, όμως, και ποτέ ξανά. Αν δεν απαντήσει είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς με κάποιον που δεν μπαίνει στον κόπο να σου απαντήσει.

4. «Τι θα κάνεις αργότερα; (μήνυμα που αποστέλλεται τις μεταμεσονύκτιες ώρες)

Μπορείς να του στείλεις αυτή την πρόταση μονάχα αν κυνηγάς ένα one night stand. Αν, όμως, τον θέλεις για σύντροφο αυτό το μήνυμα στέλνει όλα τα λάθος μηνύματα. Είναι το πιο ξεκάθαρο μήνυμα ότι θες σεξ.

Στείλε καλύτερα: «Φοράω κάτι που νομίζω θα σου αρέσει». Στείλε το, όμως, πριν τις 12 τα μεσάνυκτα. Θα τον αφήσεις να σε φαντάζεται χωρίς να υποθέσει ότι νιώθεις μοναξιά ή ότι το μόνο που σκέφτεσαι είναι το σεξ.

5. «Σε σκέφτομαι»

Αυτό το μήνυμα μπορεί να λειτουργήσει θετικά με τη μακροχρόνια σχέση σου, αλλά αν το στείλεις σε κάποιον που μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε θα του αποκαλύψεις πολύ νωρίς ότι σου αρέσει πολύ και αυτό θα τον τρομάξει. Για το αντρικό μυαλό αυτό το μήνυμα είναι μία πληροφορία που προς το παρόν δεν του χρειάζονται και πιθανότατα δεν ξέρεις πως να την διαχειριστεί.

Στείλε καλύτερα: «Πέρασα πολύ ωραία μαζί σου. Μπορούμε να συναντηθούμε ξανά». Πες του ότι απολαμβάνεις την παρέα του χωρίς να του δείξεις ότι σχεδιάζεις τον γάμο σας! Δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook