Συγκλονίζουν τα τροχαία στον ΒΟΑΚ – «Ολοκληρώστε επιτέλους το έργο» λένε

συγκλονίζουν-τα-τροχαία-στον-βοακ-ο-1270009

Συγκλονισμένη είναι τόσο η τοπική κοινωνία, όσο και το πανελλήνιο με τα τροχαία που σημειώνονται καθημερινά στους δρόμους της Κρήτης και ειδικά στον ΒΟΑΚ.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος αναφέρει μεταξύ άλλων πως η μη ολοκλήρωση του σημαντικότερου τεχνικού έργου στην Κρήτη για 30 ολόκληρα χρόνια αποτελεί προσβολή για τον Κρητικό λαό.

Πιο αναλυτικά:

«Συγκλονίζουν τα τροχαία που συνεχίζουν να συμβαίνουν στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη. Την Κυριακή 15 Αυγούστου, στην έξοδο της «εθνικής οδού» προς Ταυρωνίτη σε σύγκρουση δύο οχημάτων τραυματίστηκαν 5 άτομα μεταξύ των οποίων σοβαρότερα ένας 12χρονος.

Την Δευτέρα 16, στο ύψος του Πανόρμου του ν.Ρεθύμνης, ένας νέος άνθρωπος 44 χρονών έχασε την ζωή του.

Η μη ολοκλήρωση του σημαντικότερου τεχνικού έργου στην Κρήτη για 30 ολόκληρα χρόνια αποτελεί προσβολή για τον Κρητικό λαό, ο οποίος συνεχίζει να πληρώνει με βαρύ φόρο αίματος την εγκληματική αυτή καθυστέρηση του ελληνικού κράτους.

Η ΟΣΕΤΕΕ σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης θα συνεχίσει να αναδεικνύει την στρεβλή αυτή κατάσταση, αναζητώντας τις διαχρονικές ευθύνες και πιέζοντας για την τελική απόδοση στο συντομότερο χρόνο ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου στους πολίτες και τους επισκέπτες της Κρήτη».

zarpnews.gr

One thought on “Συγκλονίζουν τα τροχαία στον ΒΟΑΚ – «Ολοκληρώστε επιτέλους το έργο» λένε

  1. Ο/Η Ξυπνάτε ηλίθιοι, ξυπνάτε άχρηστοι, ξυπνάτε κακαντράκια, για τα παιδιά σας που ειναι ανήμπορα να υπερασπισθούν το μέλλον τους λέει:

    Συντεκνοι συντοπίτες, μακάρι να ήταν αυτό το μεγάλο πρόβλημα της Κρήτης. Εσεις ενώ σας έχουν βάλει ήδη το μισό δαυλό στον πωπό σας (για να μην το πως όπως το έλεγε ο μακαρίτης παπούς μου ) εσεις φωνάζετε γιατί η αλοιφή στον φύλο είναι κίτρινη και όχι άσπρη. Σταματειστε να κάνετε πως δεν βλέπετε τον ελέφαντα στο δωμάτιο και να ραντίζετε το σπίτι για κουνούπια ! Σας έχουν κυριολεκτικά συνθλιψει και καταστρέψει από όλες τις μεριές και έχουν καταστρέψει και την ίδια τη φύση τη χώρας και εσεις διαμαρτύρεστε για τον…………ΒΟΑΚ. Οταν τα παιδιά σας θα κάνουν πεζοδρόμιο για να ζήσουν και θα είναι ξαπλωμένα στα πεζοδρόμια με τις σύριγγες καρφωμένες στα μπράτσα τους να χύνουν το όπιο των αφγανοπακιστάνων στις φλέβες τους αν μπορέσουν ποτέ νά σας ρωτήσουν τι κάνατε για να τα προστατεύσετε να τους πείτε ότι προσπαθούσατε να φτιάξτε τον…….ΒΟΑΚ για να μπορείτε να οδηγάτε μέ μεγαλύτερη ασφάλεια μετά τις ………κρασόκουπες !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook