Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Τρίκαλα: Είχε καταγγείλει τον συζυγοκτόνο τρεις φορές πριν τη δολοφονήσει

συγκλονίζουν-οι-λεπτομέρειες-του-εγκ-820759

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Τρίκαλα τον περασμένο Μάιο, όταν ένας 50χρονος σκότωσε τη σύζυγό του, μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.

Το θύμα, η 45χρονη Βάια Γκανιά, τρεις μήνες πριν τη δολοφονία της είχε καταφύγει τρεις φορές σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το σύζυγό της και την επιθετική του συμπεριφορά, όπως μετέδωσε σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το Star.

Το ζευγάρι κατέληγε να είναι και πάλι μαζί, παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος την κυνηγούσε, την απειλούσε, έψαχνε το κινητό της κ.λπ. Σύμφωνα με το βούλευμα με το οποίο ο δράστης παραπέμπεται σε δίκη στις 20 Μαρτίου την παρακολουθούσε και απειλούσε να τη ρίξει σε γκρεμό ή να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητο.

Η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που όμως δεν πρόλαβαν να εκδικαστούν, καθώς είχε δοθεί αναβολή. Το ζευγάρι ζούσε μαζί και εκείνος τη μαχαίρωσε την ώρα που εκείνη ήταν στην κρεβατοκάμαρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/egklima-sta-trikala-eiche-kataggeilei-ton-syzygoktono-treis-fores-prin-ti-dolofonisei/#ixzz5gu80i2eF

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook