Συγκλονίζει το θρίλερ με το πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα – Τα στοιχεία και η μακάβρια σκέψη | Photos

συγκλονίζει-το-θρίλερ-με-το-πτώμα-γυνα-1157145

Η ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα που βρέθηκε μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα στην περιοχή των Βιλίων θα ρίξει περισσότερο φως στο έγκλημα, που φαίνεται ότι έχει λάβει χώρα εδώ κι αρκετό καιρό, μιας και το πτώμα, κατά πάσα πιθανότητα γυναίκας, βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από περιπατητή κυνηγό που εντόπισε την ύποπτη βαλίτσα σε δύσβατη περιοχή στα Βίλια και την άνοιξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν μπορούν να πάρουν αποτυπώματα διότι η σορός βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Θα πάρουν όμως δείγμα DNA και θα το βάλουν στη βάση δεδομένων που έχουν δημιουργήσει, για εξαφανισμένες γυναίκες.

Οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν και σήμερα να χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή για τυχόν εύρεση στοιχείων, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Η γυναίκα ήταν μικρόσωμη και η σορός της δεν ήταν τεμαχισμένη στη βαλίτσα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε ένα σεξουαλικό έγκλημα, γιατί η γυναίκα ήταν γυμνή και φορούσε μόνο το εσώρουχό της…

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook