Συγκλονίζει ο πατέρας της Eλένης Τοπαλούδη: “Το σώμα της είναι θαμμένο στη γη – Η ψυχή της όμως είναι πολύ ψηλά”

συγκλονίζει-ο-πατέρας-της-eλένης-τοπαλ-1443288

Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, ο οποίος έκανε δηλώσεις μετά την πρόταση της εισαγγελέως να κριθούν ένοχοι οι 2 κατηγορούμενοι για δολοφονία της κόρης του.

“Μπορεί το σώμα της να είναι θαμμένο στη γη, η ψυχή της όμως είναι πολύ ψηλά. Και η φωνή της είναι εδώ γύρω μας. Απεναντίας, οι δολοφόνοι και οι βιαστές της, μπορεί το σώμα τους να είναι εδώ, πάνω στην επιφάνεια της γης, όμως η ψυχή τους είναι μέσα στα τάρταρα” είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Σημειώνεται ότι η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας όπου δικάζεται η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, πρότεινε να κηρυχθούν ένοχοι όπως και πρωτόδικα οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

Στην αγόρευσή της η εισαγγελική λειτουργός απέρριψε έναν προς έναν τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων οι οποίοι κατά την απολογία τους προσπάθησαν να ρίξουν ο ένας την ευθύνη στον άλλον. Στο δικαστήριο παρόντες ήταν και οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας με την μητέρα της να ξεσπά ακόμη μια φορά βλέποντας τους κατηγορουμένους:

«Σε τρεις ημέρες έφαγες το παιδί μου ρε π@@@@@παιδο. Ήρθατε από την Αλβανία να σπείρετε τον πόνο» φώναξε μόλις άρχισε η εισαγγελέας να περιγράφει όσα συνέβησαν.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook