Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν γίνεται γονιός όποιος σπέρνει ένα παιδί»

συγκλονίζει-ο-πατέρας-της-αδικοχαμέν-800272

«Θα πρέπει να αυστηροποιηθούν οι ποινές. Για εμάς σωφρονιστικό σύστημα για αυτά τα κτηνόμορφα άτομα δεν μπορεί να υπάρχει»

Αυστηροποίηση των ποινών για τις δολοφονίες ζήτησε ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, με αφορμή τη γυναικοκτονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της στην Φολέγανδρο.

«Να μην υπάρξει άλλη Ελένη, άλλη Γαρυφαλλιά, άλλη Καρολάιν»

Ο κ. Τοπαλούδης ευχήθηκε να μην υπάρξει άλλη Ελένη, άλλη Γαρυφαλλιά, άλλη Καρολάιν. «Θα πρέπει να αυστηροποιηθούν οι ποινές. Για εμάς σωφρονιστικό σύστημα για αυτά τα κτηνόμορφα άτομα δεν μπορεί να υπάρχει…. Μπορεί να είναι μόνο τιμωρητικό. Να εκτίουν ολόκληρη την ποινή των ισοβίων, να μη δέχονται κανένα ελαφρυντικό, και φυσικά να μην τους δίνεται καμία άδεια μετά από κάποια χρόνια γιατί βγαίνοντας θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα εγκλήματα» είπε χαρακτηριστικά.

«Θα πρέπει το κράτος με τους θεσμούς του να βοηθήσει τους γονείς να γίνουν καλύτεροι, δεν γίνεται γονιός όποιος σπέρνει ένα παιδί (…) Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε ως κοινωνία και δε θα γίνουμε ζούγκλα» σημείωσε.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook