Συγκλονίζει ο πάτερ Διονύσιος που έχασε πριν λίγα χρόνια το παιδί του: «Καλύτερα που συνέβη στο δικό μου παιδί»

συγκλονίζει-ο-πάτερ-διονύσιος-που-έχα-853121

Το περιστατικό με την οκτάχρονη η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, «ξυπνά» μνήμες από την τραγωδία στη Δροσιά Χαλκίδας το 2011 όταν ο επτάχρονος Χρήστος έπεσε αναίσθητος μπροστά στα μάτια του ιερέα πατέρα του, από μια ναυτική φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο μάτι του.

Ο πατέρας Διονύσιοςς μιλά στη κάμερα του OPEN TV για εκείνες τις στιγμές και συγκλονίζει με το μεγαλείο της ψυχής, όπως θυμάται ο ίδιος και εξιστορεί «το 2011 το Πάσχα, εδώ μπροστά στον ναό, την ώρα που λέγαμε το Χριστός Ανέστη, αρχίσανε οι φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά και μια από αυτές έφυγε και ήρθε στο παιδί μου».

Ο επτάχρονος Χρήστος βρισκόταν ακριβώς μπροστά από τον ιερέα πατέρα του ντυμένος παπαδάκι όταν η ναυτική φωτοβολίδα εκτοξεύτηκε και τον πέτυχε στο μάτι με αποτέλεσμα μετά από τέσσερις ημέρες να χάσει τη ζωή του.

«Το μόνο που θυμάμαι είναι όταν του είπα σ’ αγαπάω ένα δάκρυ να βγαίνει από το μάτι του… τίποτα άλλο», αναφέρει ο πάτερ Διονύσιος τονίζοντας πως η βαθιά πίστη του τον έσωσε από το να μην τρελαθεί. Ο ίδιος στο τέλος συγκλονίζει λέγοντας «πάλι καλά που ήτανε το παιδί μου».

ethnos.gr

One thought on “Συγκλονίζει ο πάτερ Διονύσιος που έχασε πριν λίγα χρόνια το παιδί του: «Καλύτερα που συνέβη στο δικό μου παιδί»

  1. Κάνει προσπάθειες, να πίσει τον εαυτό του, ότι έχει την δύναμη… Δεν μας είπε, κάθε πότε κλαίει το βράδυ και ρωτάει το Θεό γιατί. Όπως και να έχει, σέβομαι τον πατέρα που έθαψε το παιδί του και εντυπωσιάζομαι από τα λόγια του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook