Συγκλονίζει ο ηθοποιός Γιάννης Γούτης: «Δεν πρόκειται να ξανασηκωθώ»

συγκλονίζει-ο-ηθοποιός-γιάννης-γούτη-876627

Παράλυτος και απελπισμένος στο δωμάτιο του στο νοσοκομείο του Ρίου, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για τις δύσκολες στιγμές που ζει από τον περασμένο Μάρτιο.

«Δεν πρόκειται να ξανασηκωθώ. Το καταλαβαίνω. Δεν έχω ελπίδες» είπε στην εφημερίδα ο Γιάννης Γούτης. Το τηλέφωνο δεν το σηκώνει πλέον ο ίδιος, αλλά ο αδερφός του, Θανάσης, που μαζί με τα άλλα τρία αδέρφια του βρίσκεται νυχθημερόν στο πλευρό του.

Ο ηθοποιός που συμμετείχε σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80, όπως Ο Άγιος Πρεβέζης, Ο μεγάλος παραμυθάς, αλλά και το τηλεοπτικό hit, Λούνα Παρκ, έχει χάσει κάθε ελπίδα να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, αλλά και στη δουλειά του.

«Η στενοχώρια μου προήλθε από την απόφαση της πρώην συντρόφου μου να μου πάρει το σκυλί. Ο σκύλος ήταν η συντροφιά μου», είπε με αναφιλητά ο Γιάννης Γούτης.

Ο αδελφός του ανέφερε ότι ο γνωστός ηθοποιός έπαθε εγκεφαλοπάθεια και δήλωσε: «Το έπαθε από το αδύναμο ανοσοποιητικό που είχε. Δυστυχώς, όπως μας είπαν οι γιατροί, δεν μπορεί να επανέλθει. Του έπεσαν πολλά στο κεφάλι όλο αυτό το διάστημα και είχε μεγάλο στρες. Δεν είχε δουλειά, τον άφησε η σύντροφός του, του πήρε και το αγαπημένο του σκυλί που ήταν συντροφιά του. Τους τελευταίους μήνες μόνο κάπνιζε, δεν έτρωγε, με αποτέλεσμα να του συμβεί το κακό. Είναι στο νοσοκομείο από τις 15 Μαρτίου και ανεβαίνει μεγάλο Γολγοθά. Στεναχωριέται και κλαίει συνεχώς. Έχει παραλύσει τελείως. Οι γιατροί μάς είπαν ότι πρέπει να τον πάμε σε κέντρο αποκατάστασης. Όμως εμείς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα. Χρειάζονται πολλά χρήματα και δεν υπάρχουν».

Πηγή: Espresso

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook