Συγκλονίζει ο γιος Χανιώτισσας που πέθανε από κορονοϊό: “Λάθος συμβουλές μπορεί να οδηγήσουν σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις”

Συγκλονίζει το μήνυμα ενός γιου που «έχασε» τη μητέρα του από κορονοϊό στην Κρήτη επειδή εκείνη είχε αρνηθεί τον εμβολιασμό.

Η Ελένη, η μητέρα του, νόσησε βαριά και όπως αναφέρει ήταν υγιέστατη χωρίς υποκείμενο νόσημα. «Είχε πολλά χρόνια καλής ζωής μπροστά της», αναφέρει στο σπαρακτικό μήνυμά του ενώ τονίζει πως «τη χάσαμε λόγο της άρνησής της να εμβολιαστεί».

Ο ίδιος, παρά την μεγάλη θλίψη για τον χαμό της επιχειρεί να στείλει ένα μήνυμα σε όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί παρακαλώντας τους πάντες να «ακούσουν την επιστήμη».

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν για πάνω από ένα μήνα στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων ωστόσο τελικά οι επιπλοκές του ιού της στέρησαν την ζωή.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει ο γιος της σε ανάρτησή του:

Σήμερα….

Η Καπετάνισσα ,η Μάνα μας, γιαγιά και προγιαγιά, άνοιξε πανιά για το τελευταίο, το μακρινό  και χωρίς επιστροφή ταξίδι της.

Καλό ταξίδι Καπετάνισσα της καρδιάς μας  στις γαλήνιες θάλασσες του παραδείσου…..

θα μας λείψες !!!

Υ.Γ :Σαν οικογένεια νιώθουμε  την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε λόγο της κατάστασης με τον COVID που ζούμε όλοι μας ,ότι τη Μητέρα μας τη χάσαμε λόγο της άρνησης της να εμβολιαστεί , νόσησε βαριά και μετά απο ένα μήνα στη ΜΕΘ Χανίων έχασε τη  μάχη με τον κορονοϊό.

Η Μανα μας ήτανε υγιέστατη, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα και με πολλά χρόνια καλής ζωής μπροστά της.

Όμως πολλές φορές,οι λάθος άνθρωποι και οι λάθος «συμβουλές», μπορούν να οδηγήσουν σε βαθύ πόνο και σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις.

Σας παρακαλούμε.

Ακούστε την επιστήμη.

Ακούστε τους ειδικούς.

Εμβολιαστείτε και προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους σας.

Χάσαμε τη Μάνα μας χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο και δεν θέλουμε κανένας να περάσει τον ίδιο πόνο.

Ας νικήσει η λογική και η ζωή.

Καλό ταξίδι μάνα…

Πηγή: cretapost.gr 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως μπορείτε να μας αναφέρετε την ηλικία της ……προγιαγιάς που έφυγε από κορωνοιό γιατί έτσι ανώνυμα και γενικά νομίζουμε ότι ο σχολιαστής είναι η Ντορα σε μια απελπισμένη προσπάθεια να πουλήσει τα ……ληγμένα πριν τα πετάξουν. Αν είχε δισέγγονα ( μακάρι να φτάναμε και εμείς εκεί και μάλιστα θα υπογράφαμε συμβόλαιο με τον κοροιδόιό να μα αξιώσει να δούμε δισέγγονα και να μας πάρει. Και μην μας πείτε ότι η υπέργηρη προγιαγιά θα εξακολουθούσε να ζει αν δεν την ….προλάβαινε ο κοροιδοιός η επειδή δεν είχε εμβολιαστεί γιατί τέτοια ……διαμάντια ξεφουρνίζουν μόνο α κομπογιαννιτικα σούργελα, Τζανής, Βασιλακόπουλος, η στρίγγλα Παγώνη κλπ. RIP στην γιαγιούλα λοιπόν, ευχωμαι να έχουμε όλη την τύχη της ζωής της, να δούμε παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα. Αμήν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ