Συγκλονίζει ο γιατρός που έκανε την επέμβαση στον Πέτρο Τατσόπουλο: Είπα «ή τώρα χειρουργείο ή τελειώνει» | Video

Τις δραματικές στιγμές λίγο πριν από την κρίσιμη επέμβαση στον πρώην βουλευτή και συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο περιέγραψε ο γιατρός που τον εγχείρησε, ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Δημήτρης Λυμπεριάδης.

Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, όταν πήγαν να κάνουν στεφανιογραφία οι καρδιολόγοι του νοσοκομείου, ο Πέτρος Τατσόπουλος άρχισε να έχει δύσπνοια. «Δεν ήξερα εγώ ότι ήταν ο κ. Τατσόπουλος, όταν είδα την κατάσταση είπα τρέξτε τον επάνω (σ.σ.: στο χειρουργείο), αλλιώς τελειώνει», τόνισε. «Μου είπαν να κάνουμε και άλλες εξετάσεις, να κάνει αξονική. Τους είπα “ή τώρα επάνω ή τελειώνει”», αποκάλυψε ο κ. Λυμπεριάδης.

Ο γιατρός του Πέτρου Τατσόπουλου τις προηγούμενες ημέρες είχε μιλήσει και στον Alpha. «Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν. Δεν τα προλαβαίνουμε. Είχε σπάσει η αορτή του και είχε γεμίσει αίμα, με αποτέλεσμα να πιέζει την καρδιά. Τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο και τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό. Εγώ τον άνοιγα και ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε. Κάναμε τα δέοντα και βγήκαμε ζωντανοί», είχε πει ο Δημήτρης Λυμπεριάδης.
Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ