Συγκλονίζει ο Εμμανουήλ Καραλής: «Έπαθα κρίση πανικού, βυθίστηκα στο άγχος και την κατάθλιψη»

συγκλονίζει-ο-εμμανουήλ-καραλής-έπα-1508740

Ο Εμμανουήλ Καράλης ανακοίνωσε ότι σταματάει για λίγο καιρό από τους αγώνες, προκειμένου να βοηθήσει την ψυχική του βοήθεια.

Με μία συγκλονιστική ανάρτηση του στα social media, ο Εμμανουήλ Καράλης αποκάλυψε ότι έπαθε πρόσφατα κρίση πανικού και ότι βυθίστηκε στο άγχος και την κατάθλιψη.

«Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και ατυχή, ο κακός Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και προσπάθησα να είμαι θετικός και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου», ανέφερε ο Εμμανουήλ Καραλής.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook