Συγκλονίζει ο Αντώνης Τσαπατάκης – Οι πρώτες σκέψεις που έκανε μετά το σοβαρό τροχαίο

Στο “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκαν η Τάμτα και ο Αντώνης Τσαπατάκης. Ο γνωστός παραολυμπιονίκης αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του στα 18 του χρόνια και τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να περπατήσει.

Δηλώνει πως εκείνος είναι ο μόνος υπεύθυνος για το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του σε ηλικία 18 ετών και τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι και αναλαμβάνει την απόλυτη ευθύνη αυτού που του συνέβη. Ωστόσο, σήμερα παραδέχεται πως αυτό το ατύχημα του άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο και είναι ο λόγος που νιώθει απόλυτα ευτυχισμένος, αφού πλέον εστιάζει στα σημαντικά και συγχρόνως κάθε μέρα προσπαθεί να κάνει κάτι ουσιώδες, τόσο για τον εαυτό του όσο και για τον κοινωνικό περίγυρο.

«Όλο αυτό συνέβη, το τροχαίο ατύχημα που είχα στα 18 μου, γιατί ήμουν, όπως κάθε παιδί, γιατί στα 18 είμαστε παιδιά, όπως κάθε παιδί και της τώρα εποχής, επηρεασμένο από τη ματαιοδοξία, από τον υλισμό.

Όταν άνοιξα τα μάτια μου μετά το ατύχημα κατάλαβα ότι αυτό ήταν το λάθος κατευθείαν. Άνοιξα τα μάτια μου και λέω “οκ, δεν μπορώ να περπατήσω. Και τι έγινε;”. Μπορώ όμως να ανοίξω το μυαλό μου και να το κάνω να τρέξει μπροστά», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Τσαπατάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ