Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη: Δε θέλω καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του παιδιού μου | Video

συγκλονίζει-η-μητέρα-του-άλκη-δε-θέλω-κ-1377497

Βασανιστικά είναι τα ερωτήματα για την μητέρα του Άλκη, που έχασε το παιδί της κατά τη διάρκεια οπαδικής επίθεσης. Η κ. Μελίνα Καμπανού, μίλησε στον Alpha για την τραγική απώλεια που βιώνει και ζητά να σταματήσει το όποιο επικοινωνιακό παιχνίδι πάει να στηθεί.

Μητέρα Άλκη: Δεν θα δεχτώ καμία επαφή

Σχετικά με τους συλληφθέντες, οι οποίοι μέχρι τώρα αρνούνται ότι είχανε οποιαδήποτε επαφή με τον Άλκη, η κ. Μελίνα υποστήριξε ότι πάει να στηθεί ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την απέναντι πλευρά να «διεκδικεί» επαφή μαζί της. Η μητέρα του Άλκη αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται, ότι δηλαδή ετοιμάζεται μία επιστολή μέσω δικηγόρων η οποία θα της αποσταλεί και ξεκαθαρίζει ότι η ίδια δεν πρόκειται να δεχτεί καμία επικοινωνία και ούτε θα μπει σε κάποια αντιπαράθεση.

«Τους δολοφόνους τους παραδίδω στην ελληνική δικαιοσύνη» σημειώνει και τονίζει: «Να σταματήσει εδώ το όποιο επικοινωνιακό παιχνίδι».

Μιλώντας για τη συμπαράσταση του κόσμου, η μητέρα του Άλκη ανέφερε ότι δέχεται χιλιάδες μηνύματα ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αλληλεγγύη που δέχεται από γονείς άλλων γονιών που τα παιδιά τους δολοφονήθηκαν άγρια. Όπως λέει «είμαστε σε επικοινωνία προκειμένου να αλλάξει η καθημερινότητα της βίας όλων των μορφών που μαστίζει την κοινωνία».

«Να ξεκινήσουμε από τους εαυτούς μας για να αλλάξουν τα πράγματα και οι θεσμοί θα ακολουθήσουν. Θέλουμε να αγωνιστούμε για μια καλύτερη κοινωνία», αναφέρει η κ. Μελίνα που αντλεί όπως λέει τη δύναμή της από τον Άλκη ευχαριστεί όλον τον κόσμο που της συμπαραστέκεται.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook