Συγκλονίζει η μητέρα της 32χρονης που δολοφονήθηκε: «Την χτυπούσε ακόμα κι όταν ήταν έγκυος»

συγκλονίζει-η-μητέρα-της-32χρονης-που-δο-822752

Τον «Γολγοθά» και την κακοποίηση που βίωνε μέσα στο ίδιο της το σπίτι η άτυχη 32χρονη από τη Σητεία, που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της, περιγράφουν η μητέρα και ο αδελφός της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο μικρότερος αδελφός της άτυχης κοπέλας αποκαλύπτει πως ο άνδρας της ζήλευε ακόμα και τον ίδιο. «Δεν μπορούσαμε να την αγκαλιάσουμε, να τη φιλήσουμε» περιγράφει. «Ποτέ δεν μας είπε τίποτα (για όσα περνούσε), όλα τελευταία στιγμή τα μάθαμε. Τη χτυπούσε, την έβριζε, χτυπούσε τα παιδιά, απειλούσε τα παιδιά, εμάς… »

«Ήταν κλειστός άνθρωπος, που δεν μιλούσε» λέει για την αδελφή του. «Τώρα που πέθανε πιστεύω πως έχει πάει στον παράδεισο, ήταν πάρα πολύ καλή, δεν πείραξε ποτέ κανένα».

Όπως αφηγείται, την ημέρα που έγινε το μοιραίο, μόλις μπήκε στο σπίτι της 32χρονης και είδε πόσο χτυπημένη ήταν αμέσως το μυαλό του πήγε στον σύζυγό της. «Εγώ πήγα στην αστυνομία να κάνω καταγγελία… Έκανε ό,τι έκανε μέσα σε λίγα λεπτά» λέει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις προσπάθειες της γυναίκας να ζητήσει βοήθεια, ο αδελφός της λέει πως γνώριζε ότι είχε πάει στην αστυνομία καις τον δήμο αλλά δεν είχε πάει ο ίδιος μαζί της.

«Τα παιδιά θέλω να μείνουν μαζί μας για μια καλύτερη ζωή, μέσα από τα παιδιά είναι σαν να βλέπω την αδελφή μου» προσθέτει και για τον σύζυγό της λέει: «Θέλω πραγματική δικαιοσύνη, να πάθει ό,τι του αξίζει. Την αδελφή μου δεν μπορεί να τη φέρει πίσω».

Στην κάμερα της εκπομπής μιλά και η μητέρα της 32χρονης, περιγράφοντας πως τα τέσσερα χρόνια που ήταν με τον άνδρα της «είχε περάσει μαύρη ζωή, είχε κάνει δύο αποβολές. Εκείνος ήθελε να κάνει παιδιά για να παίρνει επιδόματα, να είναι βασιλιάς. Τη χτυπούσε, έβγαζε μαχαίρι και την απειλούσε, πήγε να πέσει από το μπαλκόνι και την κρατούσε από τα μαλλιά επειδή κατά λάθος πάτησε την κόρη που είχε από την πρώτη του γυναίκα» αφηγείται.

«Ζήλευε την κόρη μου, δεν την άφηνε να κάνει μπάνιο, να χτενιστεί. Να μην την πλησιάσει κανείς. Όταν πληρωνόταν πήγαινε μαζί της και της έπαιρνε όλα τα λεφτά» συνεχίζει. «Μπροστά μας έδειχνε πως είναι ευτυχισμένη αλλά πίσω μας περνούσε τον δικό της Γολγοθά»

Την ημέρα που η 32χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, η μητέρα της διασταυρώθηκε με τον σύζυγό της στον δρόμο. «Πέρασε, μου χαμογέλασε, το κακό είχε γίνει. Το αισθάνθηκα, μούδιασαν τα πόδια μου, μούδιασε η καρδιά μου. Και σκέφτηκα, κάτι συνέβη στο σπίτι μου».

Η κόρη της, όπως περιγράφει φοβόταν για τη ζωή της και για τα παιδιά της. Την απειλούσε πως θα της έπαιρνε τα παιδιά αν δεν γύριζε πίσω. «Κάναμε καταγγελία στην αστυνομία αλλά δεν ήρθε κανείς, ούτε από τον δήμο» συνεχίζει κι εκφράζει την επιθυμία να έχει εκείνη τα εγγόνια της.

Όπως λέει η μητέρα της 32χρονης, η ίδια τηλεφώνησε σε σύλλογο κακοποιημένων γυναικών για να ζητήσει βοήθεια για την κόρη της. «Αλλά πήρα αργά και μου έκλεισαν ραντεβού στις 20 του Μάρτη. Αλλά εκείνη έφυγε νωρίτερα. Δεν τα κατάφερα να σώσω το παιδί μου, για λίγο δεν πρόλαβα να τη σώσω» σπαράζει.

Ο 36χρονος αναμένεται να απολογηθεί αύριο, ενώ ο εισαγγελέας του έχει άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook