Συγκλονίζει η μάνα που πήδηξε με το παιδί της από το φλεγόμενο σπίτι στην Κέρκυρα | Video

συγκλονίζει-η-μάνα-που-πήδηξε-με-το-παι-974270

Τις τραγικές στιγμές από τη φωτιά στο σπίτι της στην Κέρκυρα περιέγραψε η μάνα, η οποία με το παιδί στην αγκαλιά πήδηξε από τον τρίτο όροφο για να σωθούν από τις φλόγες.

Μία τριώροφη μονοκατοικία στο Μαντούκι της Κέρκυρας πήρε φωτιά το βράδυ της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου και οι ένοικοι γλίτωσαν από θαύμα.

Η μεγάλη πυρκαγιά κατέκαψε όλο το σπίτι και η μάνα με το παιδί στην αγκαλιά, πήδηξαν από τον τρίτο όροφο καθώς αυτή ήταν η μόνη τους διαφυγή. Για καλή τους τύχη, σώθηκαν από την τέντα του εστιατορίου και η κ. Χριστιάνα Σκλήρη μίλησε στο startmediacorfu.gr για τις δραματικές ώρες που έζησε.

«Θα καιγόμασταν. Έκανα αυτό που θα έκανε κάθε μάνα για το παιδί της. Είδαμε τον θάνατο, αγκαλιαστήκαμε και βλέπαμε τον θάνατο να έρχεται. Τι να έκανα; Από 24, όχι από 14 μέτρα θα πηδούσα», ανέφερε η συγκλονισμένη η μητέρα.

Στη συνέχεια περιέγραψε: «Να φωνάζουμε βοήθεια, να είναι από κάτω ο κόσμος και να μη μπορεί να βοηθήσει. Να έχω αγκαλιά το παιδί μου και να μου φωνάζει θα “πεθάνουμε”. Βλέπαμε τον άνδρα μου να καίγεται».

«Βλέποντας τον θάνατο να έρχεται και να μου μιλάει, αρπάζω το παιδί μου και πέφτουμε από το μπαλκόνι», είπε μεταξύ άλλων για τη στιγμή που πήρε την απόφαση να πηδήξει μαζί με το παιδί της από ύψος 14 μέτρων.

 Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook