Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: «Μετά την καραντίνα προσπαθώ να κόψω τα ψυχοφάρμακα»

συγκλονίζει-η-καίτη-φίνου-μετά-την-κα-1089446

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Καίτη Φίνου και μέσα σε αυτή με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε πως επισκέπτεται ψυχίατρο και πως αυτό το διάστημα κάνει προσπάθειες να σταματήσει τα ψυχοφάρμακα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «On Time» και στη Σάσα Σταμάτη και είπε πόσο της στοίχισε η απώλεια των δύο αδερφών της, αλλά και πόσο η περίοδος του lockdown ενέτεινε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι επισκέπτεται ψυχίατρο, ενώ παλεύει για ν’ αποτοξινωθεί.

«Εδώ και 2,5 μήνες έχω αρχίσει ψυχοθεραπεία. Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που κάνω. Την πρώτη που έκανα ήταν όταν ήμουν 41, όταν είχε αρχίσει να μην χτυπάει το τηλέφωνο και είχα αρχίσει να παίρνω κιλά. Τώρα ξεκίνησα πάλι, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια πέρασα πολλά. Έχασα τις δύο αδελφές μου».

«Το 2018 έφυγε η Μαίρη και το 2019 η Γιάννα. Ήρθε ο κορονοϊός, μείναμε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Ζούσα τις ημέρες του κορονοϊού με τις φωτογραφίες τις οικογενειακές και αυτό αντί να με κάνει καλύτερα με έκανε χειρότερα και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», δήλωσε η ηθοποιός.

«Από τα μέσα του lockdown περίμενα να βρω τον ψυχίατρο που θα με αναλάμβανε. Μέσω ενός φίλου, μετά από συζητήσεις με άλλους ψυχιάτρους, μου σύστησε μία ψυχίατρο – ψυχοθεραπεύτρια και πηγαίνω εκεί. Βρίσκομαι στη φάση που κόβω τα ladose και όντως είναι δύσκολες οι στιγμές αυτές μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός. Κάνω αποτοξίνωση, το παλεύω μόνη μου με πολύ μεγαλύτερες κρίσεις πανικού επειδή παίρνω μισό χάπι πλέον. Αλλά επειδή της έχω ζήσει τις κρίσεις πανικού χρόνια δεν σηκώνομαι να πηγαίνω στα επείγοντα, όπως έκανα κάποτε», προσέθεσε η Καίτη Φίνου.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook