Συγκλονίζει φίλος του επιχειρηματία που μαχαιρώθηκε – «Όλα έγιναν σε ένα λεπτό, ήταν γεμάτος αίματα»

συγκλονίζει-φίλος-του-επιχειρηματία-1554585

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε ένας φίλος του γνωστού επιχειρηματία που δέχτηκε 15 πλήγματα με μαχαίρι από 26χρονο, το αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα στις 04.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 58χρονος επιχειρηματίας, διαπληκτίστηκε με δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 25 ετών έξω από καντίνα που βρίσκεται επί της οδού Ερυθραίας. Ο 25χρονος κατά τον καυγά επέφερε στον 58χρονο πολλαπλά πλήγματα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι φέροντας τραύματα σε χέρι, πόδι και κοιλιακή χώρα.

«Όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά, μπήκε κάποια στιγμή ο 25χρονος να πάει μπροστά και υπήρχε κάποια λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή θεωρήσαμε πως ήταν κάτι φυσιολογικό. Στη συνέχεια έγινε λίγο πιο έντονο. Βγήκαν έξω από το μαγαζί, φτάσανε κοντά στον δρόμο κι εκεί ούτε πού το καταλάβαμε, ξεκίνησε όλο αυτό. Καταλάβαμε όταν τον είδαμε να έρχεται προς το μέρος μας γεμάτος αίματα», είπε ένας φίλος του επιχειρηματία μιλώντας στην εκπομπή » Χαμογέλα και πάλι», συνεχίζοντας:

«Όλο αυτό έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Όλοι είχαμε μείνει άναυδοι. Υπήρχε λεκτική αντιπαράθεση και έβγαλε το μαχαίρι αμέσως. Μετά πήραν το αυτοκίνητο και έφυγαν.

Ο φίλος μας είχε σαστίσει, έβλεπε και τη μεγάλη ροή του αίματος και ήταν σαστισμένος. Είχε, όμως, τις αισθήσεις του κανονικά. Με ενημέρωσαν πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Οι μαχαιριές πέτυχαν αρτηρία γι’ αυτό υπήρχε τέτοια αιμορραγία»

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook