Συγκλονιστικός επικήδειος από τον γιο του Γιώργου Καραϊβάζ: «Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του»

συγκλονιστικός-επικήδειος-από-τον-γι-1204525

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλλίφυτο Δράμας, γράφτηκε η τελευταία πράξη της τραγωδίας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Συντετριμμένη η σύζυγος και ο γιος του αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής σε κλίμα βαθιάς οδύνης για τον άδικο χαμό του.

Συγγενείς και φίλοι ήταν εκεί για το στερνό «αντίο» στον άνθρωπο που υπηρέτησε πιστά το δημοσιογραφικό καθήκον του και «έπεσε», όπως όλα δείχνουν, εξαιτίας υποθέσεων που ερευνούσε.

Ο επικήδειος λόγος του 20χρονου γιου του, Δημήτρης, «ράγισε καρδιές» ενώ μιλούσε για τη μεγαλοψυχία και την καλοσύνη που διέκρινε σε όλη του τη ζωή τον αστυνομικό συντάκτη: «Ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, τη ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους και πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του αν μπορούσε».

Δείτε τα πλάνα από την κηδεία του στο βίντεο:

Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της αδερφής του

«Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στα social media.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook