Συγκλονιστική εξομολόγηση του Πετιλόν: «Όταν σταματάω τα φάρμακα, υποτροπιάζω με τα ναρκωτικά» | Video

συγκλονιστική-εξομολόγηση-του-πετιλ-931946

Καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα, βρέθηκε ο Ερρίκος Πετιλόν. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά μετά τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο για τον εφιάλτη των ναρκωτικών, για την πρόσφατη σύλληψη του, αλλά και για την περιπέτεια υγείας.

«Η οικονομική καταστροφή του πατέρα μου με τίναξε στον αέρα ψυχολογικά και σωματικά! Διαγνωστικά με διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη πριν από πέντε χρόνια. Έλεγαν τα μέσα μαζικής Ενημέρωσης ότι με έκλεισαν σε ψυχιατρείο!

Δεν έκλεψα εγώ το κινητό, το έκλεψε αυτός που ήταν μαζί μου! Όταν σταματάω τη φαρμακευτική αγωγή, υποτροπιάζω σε σχέση με τα ναρκωτικά! Η εξάρτηση μου από τις ουσίες, χάλαγε τις σχέσεις μου με τις γυναίκες», ανέφερε ο Ερρίκος Πετιλόν και συνέχισε:

«Η μητέρα του γιου μου ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Είχα δύο χρόνια σχέση με την Ούρσουλα Άντρες και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Στεφανί του Μονακό. Έχω ανάγκη να δουλέψω, αλλά δύσκολα δείχνουν εμπιστοσύνη».

«Πρέπει να προσπαθήσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή και είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να βρω ένα σπίτι να ζω γιατί τώρα με φιλοξενούν, και μια δουλειά», είπε μεταξύ άλλων ο Ερρίκος Πετιλόν.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook