Συγκλονιστική έκκληση εγγονής στους παππούδες που δεν έφευγαν από τις Ροβιές στην Εύβοια | Video

συγκλονιστική-έκκληση-εγγονής-στους-1262016

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες, Τετάρτη, στον τηλεοπτικό αέρα με δύο ηλικιωμένους να αρνούνται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στις Ροβιές Εύβοιας και με το τηλεοπτικό συνεργείο, αλλά και την εγγονή τους που τους πήρε τηλέφωνο να τους παρακαλούν να φύγουν.

Ο κ. Κώστας και η σύζυγός του αρνούνταν να αφήσουν το σπίτι τους, ενώ οι φλόγες πλησίαζαν απειλητικά. Η εγγονή τους, Αγγελική Θεοδωρίδου, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον παππού και τη γιαγιά της και έκανε έκκληση μέσω τηλεοπτικού σταθμού.

Η δημοσιογράφος μετέφερε στους παππούδες την έκκληση της εγγονής τους, αλλά ο παππούς της είπε στη δημοσιογράφο «δεν φεύγω, εγώ κάνω κουμάντο. Μόνοι μας σώσαμε το σπίτι μας. Δεν αφήνουμε την περιουσία μας».

Τελικά, εγγονή και γιαγιά συνομίλησαν στον τηλέφωνο στον «αέρα» του OPEN.

«Σε παρακαλώ γιαγιάκα μου, φύγετε, δεν μας νοιάζει το σπίτι» είπε η Αγγελική στη γιαγιά της και της απάντησε: «Αγγελικούλα μου, δεν θέλει ο παππούς σου να φύγουμε».

Τον πήραν σηκωτό

Ο κ. Κώστας είπε «με το ζόρι να φύγουμε;» και παρά τις προσπάθειες της δημοσιογράφου να τους πάρει να κατέβουν στην παραλία, όπως είχε δοθεί εντολή, ήταν ανένδοτος.

Στη συνέχεια, πείστηκε η γιαγιά και με τη βοήθεια αστυνομικών, κατοίκων και πυροσβεστών πήραν τη γυναίκα και προσπαθούσαν να πείσουν τον σύζυγο της, τον κ. Κώστα που ήταν αμετάπειστος και ήταν ο τελευταίος που είχε μείνει.

Τελικά, τον έπεισαν και σχεδόν με το ζόρι τον πήραν για να τον μεταφέρουν σε πιο ασφαλή σημείο.

Χαμός στο Twitter

Όπως ήταν φυσικό, όλη αυτή η δραματική ιστορία που εκτυλισσόταν ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα συγκίνησε τους χρήστες του Twitter.

Αρκετοί βέβαια ήταν αυτοί που επέκριναν τον ηλικιωμένο κύριο για το γεγονός ότι είπε πως «αποφασίζει και για τον εαυτό του και για τη γυναίκα του».

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook