Συγκλονιστικές εικόνες από σεισμό στην Αλάσκα – Εκκενώνουν το σπίτι, δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσουν όλα | Video

συγκλονιστικές-εικόνες-από-σεισμό-στ-778129

Ενα συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό μεγέθους 7 ρίχτερ που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αλάσκα κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας και δείχνει έναν πατέρα με την κόρη του να κάθονται στην κουζίνα, μόλις αρχίζει ο σεισμός.

Ο πατέρας με το πρώτο τράνταγμα από τον σεισμό αρπάζει αμέσως το παιδί του και βγαίνει έξω από το σπίτι πατώντας ξυπόλυτος στον πάγο.

Ωστόσο όπως φαίνεται στο βίντεο, το σπίτι δεν είναι άδειο, καθώς μέσα έχει μείνει η σύζυγος του άνδρα, η οποία τρέχει πανικόβλητη μόλις καταλαβαίνει πως γίνεται σεισμός.

Ο άνδρας που στέκεται έξω στην αυλή περιμένει με αγωνία την γυναίκα του να βγει, η οποία μετά από μερικά δευτερόλεπτα καταφέρνει να φύγει από το σπίτι.

Το πιο σοκαριστικό είναι αυτό που συμβαίνει αφού η οικογένεια εγκαταλείψει το σπίτι, καθώς σιγά σιγά όλα τα αντικείμενα στο διαμέρισμα γκρεμίζονται.

Τα φωτιστικά υποχωρούν από τους τοίχους, οι πίνακες πέφτουν στο πάτωμα και τα έπιπλα φεύγουν από τις θέσεις τους «χορεύοντας» στον ρυθμό των ρίχτερ.

Ευτυχώς η οικογένεια δεν έπαθε το παραμικρό κι αυτό εξαιτίας της άμεσης κινητοποίησης των γονιών.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook