Συγκινούν οι γονείς της Μαντλίν Μακάν 15 χρόνια μετά την εξαφάνισή της: «Θέλουμε να μαθευτεί η αλήθεια»

συγκινούν-οι-γονείς-της-μαντλίν-μακάν-15-1436268

Να μάθουν την αλήθεια ζητούν 15 ολόκληρα χρόνια μετά την εξαφάνιση της κόρης τους οι γονείς της Μαντλίν Μακάν. «Όποια κι αν είναι η έκβαση, η Μαντλίν θα είναι πάντα κόρη μας και ένα αληθινά φρικτό έγκλημα έχει διαπραχθεί», έγραψαν χθες, Δευτέρα (2/5) η Κέιτ και ο Τζέρι Μακάν στη σελίδα τους στο Facebook που είναι αφιερωμένη στην αναζήτηση της Μαντλίν, η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 3 Μαΐου 2007.

«Είναι αλήθεια πως η αβεβαιότητα προκαλεί την αδυναμία· η γνώση και η βεβαιότητα δίνουν δύναμη και γι’ αυτό το λόγο είναι ουσιώδης η ανάγκη μας για απαντήσεις, για αλήθεια» επεσήμαναν οι γονείς της κοπέλας.

«Αυτή η ”επέτειος” δεν είναι πιο δύσκολη από τις άλλες, αλλά ούτε και πιο εύκολη»

Όπως μάλιστα υπογράμμισαν «αυτή η 15η ”επέτειος” δεν είναι πιο δύσκολη από τις άλλες, αλλά ούτε και πιο εύκολη».

Η Μαντλίν Μακάν, η οποία αναφέρεται από το βρετανικό τύπο ως «Μάντι», εξαφανίσθηκε στις 3 Μαΐου 2007, λίγο πριν από τα τέταρτα γενέθλιά της, στην Πράια ντα Λουζ, ένα θέρετρο στην περιφέρεια του Αλγκάρβε, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Οι γονείς της κοπέλας προχώρησαν σε μια τεράστια διεθνή εκστρατεία στην προσπάθειά τους να τη βρουν. Οι φωτογραφίες της μικρής Μάντι έκαναν το γύρο του κόσμου.

Στις 22 Απριλίου η πορτογαλική εισαγγελία ανακοίνωσε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως ανακρίνεται ένας ύποπτος στη Γερμανία, χωρίς να διευκρινίσει την ταυτότητά του ούτε τη φύση των υποψιών σε βάρος του, στο πλαίσιο της έρευνας για την εξαφάνιση της Μάντι «σε συνεργασία με τις αγγλικές και τις γερμανικές αρχές».

Οι αντιδράσεις που συγκεντρώθηκαν από το Γαλλικό Πρακτορείο από την εισαγγελία του Μπρούνσβικ και το δικηγόρο του «Κρίστιαν Μπ.», παιδόφιλου καθ’ υποτροπήν που ταυτοποιήθηκε από τους γερμανούς ερευνητές το 2020 ως ο κύριος ύποπτος για το φόνο της μικρής Βρετανίδας, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το γεγονός ότι έχει γίνει επίσης ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος της πορτογαλικής εισαγγελίας.

«Είμαστε ευγνώμονες για τη διαρκή δουλειά και δέσμευση των βρετανικών, των πορτογαλικών και των γερμανικών αρχών, επειδή οι συνδυασμένες πρσπάθειες της αστυνομίας είναι αυτές που θα παραγάγουν αποτελέσματα και θα μας δώσουν τις απαντήσεις», υπογράμμισαν οι γονείς της Μάντι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook