Συγκινητικό: Πατέρας έγινε «ασπίδα» για να σώσει την κόρη του από αεροπορικό δυστύχημα

συγκινητικό-πατέρας-έγινε-ασπίδα-γ-1319924

Συγκινεί η αυτοθυσία ενός πατέρα που έγινε ο ίδιος ασπίδα για να σώσει την 11χρονη κόρη του όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη το Σάββατο στο Μίσιγκαν. Ο Μάικ Πέρντιου έγινε ήρωας και κατάφερε να σώσει το παιδί, που ήταν η μοναδική επιζήσασα του δυστυχήματος.

Η μητέρα της 11χρονης, Κρίστι Πέρντιου λέει στο CNN ότι είναι βέβαιη ότι ο σύζυγός της είναι αυτός που έσωσε την κόρη τους, Λέινι, κρατώντας τη σφιχτά όταν το αεροπλάνο συνετρίβη. «Ήταν ένα θαύμα και μια τραγωδία μαζί, όλα σε μια μέρα. Είναι δύσκολο να ισορροπήσεις αυτά τα συναισθήματα» λέει η Κρίστι.

«Η μνήμη της Λέινι αναφορικά με την ημέρα της συντριβής “έρχεται και φεύγει”» λέει η μητέρα της. «Ένα από τα τελευταία πράγματα που θυμάται είναι να την αγκαλιάζει πολύ πολύ σφιχτά ο μπαμπάς» συγκινεί η Κρίστι Πέρντιου.

Η μαμά της Λέινι είναι σίγουρη ότι η μικρή είχε κουρνιάσει δίπλα στον μπαμπά της καθώς όλα της τα τραύματα βρίσκονται στη μία πλευρά του σώματος της. «Στο βάθος της καρδιάς μου, ξέρω ότι ο μπαμπάς της την προστάτευσε και την έσωσε» λέει με δάκρυα στα μάτια.

Ο Μάικ Πέρντιου ήταν ένας από τους τέσσερις ανθρώπους που σκοτώθηκαν στη συντριβή του αεροσκάφους που κατευθυνόταν προς το νησί Beaver, στα βόρεια της λίμνης Μίσιγκαν.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook