Συγκινητική στιγμή σε νοσοκομείο: Έβαλε τα κλάματα ηλικιωμένος ασθενής με κορονοϊό ακούγοντας τα κάλαντα Ι Video & Photos

συγκινητική-στιγμή-σε-νοσοκομείο-έβα-1154556

Συγκίνηση με νότες αισιοδοξίας και ελπίδας μοίρασαν οι μουσικοί της Δημοτικής Φιλαρμονικής το νοσοκομείο στην Λαμία την παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς έπαιξαν τα κάλαντα σε ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτές.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr οι μουσικοί με επικεφαλής τον μαέστρο Δημήτρη Μαντά έπαιξαν τα κάλαντα αλλά και τραγούδια στους ασθενείς που νοσηλεύονται στην ειδική μονάδα Covid-19 στο “πέτρινο” του ΓΝ Λαμίας, καθώς και στους ήρωες της πρώτης γραμμής, γιατρούς και νοσηλευτές.

Ήταν μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, που έστω και για λίγο, χάρισε χαμόγελα στους συνανθρώπους μας που αυτές τις γιορτινές μέρες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δίνουν αγώνα ζωής στο νοσοκομείο της πόλης.

Ασθενείς και υγειονομικοί βγήκαν έξω και χειροκροτούσαν, ενώ συγκίνησε τους πάντες ένας ηλικιωμένος ασθενής με κορονοϊό, που έκλαιγε ακούγοντας τα κάλαντα από τους μουσικούς της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook