Συγκινητικές στιγμές… Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τράπεζας Χανίων στόλισε το ΚΗΦΑΑΜΕΑ | Photos + Video

συγκινητικές-στιγμές-το-χριστουγεν-778052

Με χαμόγελα και γέλια γέμισε η κεντρική αίθουσα της τράπεζας Χανίων σήμερα το πρωί, αφού εκεί βρέθηκαν τα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.Η Τράπεζα Χανίων, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάλεσε ένα από τα ιδρύματα της πόλης για τον στολισμό του δέντρου της, θέλοντας να δώσει ένα ανθρωπιστικό μήνυμα εν όψει των ημερών, ενώ παράλληλα προσέφερε οικονομική ενίσχυση στο κέντρο.Την εμφάνισή του έκανε και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δώρα και ευχές στα παιδιά.

Ο Κορωνιωτάκης Μανώλης, αναπληρωτής διευθυντής του καταστήματος, μίλησε εκ μέρους της τράπεζας:

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχουμε την μεγάλη χαρά και συγκίνηση να δεχόμαστε το ΚΗΦΑΑΜΕΑ στον χώρο μας. Ο στολισμός ενός χριστουγεννιάτικου δέντρο, ακόμα και στον εργασιακό χώρο ενός εργασιακού χώρου τραπέζης αποκτά ξεχωριστό χρώμα με τον τρόπο αυτό.  Ευχαριστούμε θερμά το ΚΗΦΑΑΜΕΑ που είναι σήμερα εδώ και ευχόμαστε ολόψυχα στα παιδιά, του συνοδούς, τις οικογένειές τους και όλους τους συμπολίτες μας καλές γιορτές, με υγεία, ευημερία και δύναμη.

Η Τράπεζα Χανίων κάνει οτι μπορεί  για να στηρίξει στους συμπολίτες μας, όπως η οικονομική ενίσχυση στο κέντρο.»

zarpanews.gr

One thought on “Συγκινητικές στιγμές… Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τράπεζας Χανίων στόλισε το ΚΗΦΑΑΜΕΑ | Photos + Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook