Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην Κρήτη – Έξι χρόνια από τον θάνατό του | Photos

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε σήμερα, Τετάρτη, στο Σελί Ρεθύμνου εσπερινός στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Την παραμονή του Αγίου Βαγγέλη πού γιορτάζεται στις 8 Ιουλίου η οικογένεια του όπως κάθε χρόνο στην εκκλησία που έχει χτιστεί στη μνήμη του και στον τρούλο της έχει πάνω τα αρχικά του ονόματός του, έκανε μία μικρή τελετή.

Όπως κάθε χρόνο συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τον Βαγγέλη στο σπίτι του, όπως αποκαλεί άλλωστε ο Ανδρέας και η Μαρία Γιακουμάκη την εκκλησία που έχτισαν στη μνήμη του παιδιού τους δίπλα στο σπίτι της οικογένειας στο Σελί.

«Το σώμα μου είναι στα Ιωάννινα και το μυαλό μου εκεί κάτω», είπε στην ΕΡΤ Χανίων ο Ανδρέας Γιακουμάκης, ο οποίος σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου είπε: “Το ένοχοι μας καλύπτει”.

Όταν η Μαρία και ο Ανδρέας Γιακουμάκης άκουσαν ότι η δίκη σε δεύτερο βαθμό πήρε αναβολή για τις 6 Ιουλίου και οι δύο πόσο σκέφτηκαν πως δεν θα μπορούν να βρίσκονται στον εσπερινό που κάνουν κάθε χρόνο 7 Ιουλίου στη μνήμη του Βαγγέλη τους, ωστόσο και οι δύο αποφάσισαν ότι η μνήμη του παιδιού τους θα γιορταστεί κανονικά, όπως και έγινε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ