Συγκινεί ο Θύμιος Μπουγάς: «Ας ελπίσουμε ο κόσμος να αρχίσει να περπατά με τα παπούτσια του άλλου»

συγκινεί-ο-θύμιος-μπουγάς-ας-ελπίσου-1592941

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θύμιος Μπουγάς έστειλε τις δικές του ευχές εν όψει Χριστουγέννων. «Ας ελπίσουμε ότι ο κόσμος με την νέα χρονιά θα μπαίνει στον κόπο να περπατά με τα παπούτσια του άλλου!» έγραψε.

Ο Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο Ηλείας, η ιστορία του οποίου είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, θέλησε να στείλει το δικό του εορταστικό μήνυμα εν όψει Χριστουγέννων αλλά και να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του:

«Σας ευχαριστώ πολύ που μου ευχηθήκατε τόσο ζεστά για τα γενέθλιά μου! Ανταποδίδω ευχόμενος τα καλύτερα σε εσάς!

Κι εφόσον γιορτινές μέρες έχουμε, ας ελπίσουμε ότι ο κόσμος με την νέα χρονιά θα γεμίσει με μεγαλύτερη κατανόηση, σεβασμό και θα μπαίνει στον κόπο να περπατά με τα παπούτσια του άλλου! Καλά Χριστούγεννα!»

Σημειώνεται ότι ο Θύμιος Μπουγάς έχει μετακομίσει πλέον στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις, έχει ξεκινήσει να εργάζεται και όπως και ο ίδιος δηλώνει παλεύει «να πάρει πίσω τη ζωή που κάποτε είχε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θύμιος Μπουγάς είχε πέσει θύμα ατυχήματος το 2008 και παρά τις αρχικές προσπάθειες των γιατρών για την αποκατάστασή του, τελικά μετά από το πρώτο χειρουργείο ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η θεραπεία. Για την ακρίβεια, ο ίδιος είχε δηλώσει πως «Ξαφνικά από το πρώτο χειρουργείο στο ΚΑΤ, μου είπαν ότι δεν θα ξαναέρθουν. Μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο και δεν με ξαναπήραν».

Αναφορικά με την υπόθεση εξαφάνισής του, το καλοκαίρι του 2022, κατά την οποία οι Αρχές τον αναζητούσαν για 1,5 μήνα, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεν γνώριζε ότι θεωρούταν «εξαφανισμένος».

«Δεν ήξερα ότι με αναζητούσαν για 1,5 μήνα, ήμουν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι με ένα φωτοβολταϊκό για να έχω φως. Ήξεραν ότι ζω σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Και όποιος πει ότι δεν το ήξερε, είναι ψεύτης μεγάλος. Δεν ήξερα ότι με αναζητούν… Όταν με βρήκαν, ήρθαν και έσπασαν το τζάμι της πόρτας και μπήκαν με φακούς», είχε δηλώσει.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook