Συγκέντρωση στα Χανιά ενάντια στο νέο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης | Photos

Μαζικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα Χανιά.

Οι Χανιώτες, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης που οργανώθηκε από συνδικάτα του ΠΑΜΕ, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς διαμαρτυρόμενοι για το νέα πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, διαμαρτυρόμενοι για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, θέματα τα οποία θίγει το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Οι ίδιοι, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης.

Παλεύουμε κόντρα στα εμπόδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που σπέρνει σύγχυση και μοιρολατρία και κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου, ξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κυβέρνηση στο ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις για στήριξη των μέτρων. Με το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα» συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης μέσα σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, δυναμώνουμε το μαζικό και ενωτικό ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων», αναφέρεται στην ανακοίνωση – κάλεσμα των Σωματείων.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ