Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Χανιά για τους λαούς της Λατινικής Αμερικής

συγκέντρωση-αλληλεγγύης-στα-χανιά-γι-754679
φωτογραφία αρχείου

Πρόσκληση για τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους λαούς της Λατινικής Αμερικής την Τρίτη 26 Νοέμβρη στις 7μ.μ στην πλ. Δημ. Αγοράς στα Χανιά απευθύνει η Πρωτοβουλία Αντίστασης.

Στο κάλεσμα-ανακοίνωση της συγκέντρωσης αναφέρεται:

«Στη Χιλή, στη Βολιβία, στο Εκουαδόρ, οι λαοί εξεγείρονται, αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους στη ζωή. Αντιμετωπίζουν εδώ και πολύ καιρό τις δυνάμεις καταστολής, την δολοφονική πολιτική των αντιδραστικών δυνάμεων που ενισχύουν και στηρίζουν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές .Τα ελπιδοφόρα μηνύματα των εξεγερμένων ενώνονται με τους αγώνες των εργαζομένων, σ’ όλο τον κόσμο, στις ΗΠΑ, στη Γαλλία, με τον ηρωικό αγώνα του παλαιστινιακού λαού, τους διαδηλωτές στο Λίβανο και όπου οι λαοί ορθώνουν το ανάστημα τους και παλεύουν για τη ζωή τους.

Οι αντιστάσεις και οι εξεγέρσεις απέναντι στην καπιταλιστική – ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα είναι δίκαιες, μπορούν ν’ ανοίξουν δρόμους για τους λαούς και ως εκ τούτου είναι εφιάλτης για το σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης των λαών.

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης καλεί το λαό μας να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους λαούς της λατινικής Αμερικής με τη συμμετοχή του στη Συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τρίτη 26 Νοέμβρη στις 7μ.μ στην πλ. Δημ. Αγοράς. Να καταδικάσουμε τον ιμπεριαλισμό και τον ιμπεριαλισμό. Να ενώσουμε τους αγώνες των εξεγερμένων λαών με την πάλη μας ενάντια στην εξάρτηση της χώρας από τις ΗΠΑ – Ε.Ε, τις στρατιωτικές βάσεις και τη μετατροπή της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο.

Καλούμε επίσης τις συλλογικότητες και οργανώσεις της πόλης μας που αναφέρονται στο κίνημα να συμμετέχουν και να καλέσουν στη συγκέντρωση».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook