«Συγγνώμη» ζήτησε από τον εβραϊκό λαό ο Θάνος Πλεύρης – «Σε καμία περίπτωση δεν διέπομαι από αντισημιτικά αισθήματα»

συγγνώμη-ζήτησε-από-τον-εβραϊκό-λαό-457867

Συγγνώμη από τον εβραϊκό λαό και απόλυτο σεβασμό στα θύματα του Ολοκαυτώματος των Εβραίων εκφράζει ο νέος υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, απαντώντας σε ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣΕ) η οποία τον καλούσε να ζητήσει συγγνώμη για αντισημιτικές δηλώσεις του.

Όπως επισημαίνει με δήλωσή του ο Θάνος Πλεύρης, την οποία δημοσίευσε και στο Facebook, διαφωνεί με τον πατέρα του και αναφέρει ότι σε καμία περίπτωση δεν διέπεται από αντισημιτικά αισθήματα.

Συγκεκριμένα ο νέος υπουργός Υγείας αναφέρει στην απάντησή του: «Ο σεβασμός μου στα θύματα του Ολοκαυτώματος των Εβραίων είναι απόλυτος και είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή αντισημιτισμού. Το έχω δείξει με πολλές δημόσιες τοποθετήσεις μου με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

«Οι ενστάσεις του ΚΙΣ στο πρόσωπο μου λόγω της αγόρευσης μου ως δικηγόρου υπεράσπισης του πατέρα μου, με τον οποίο διαφωνώ πλήρως, κατανοητές. Ουδέποτε, πάντως, θέλησα να προσβάλω τον εβραϊκό λαό και ζήτω συγγνώμη εάν το έπραξα.

«Είμαι βέβαιος ότι με τη δράση μου ως υπουργός Υγείας θα άρω και την παραμικρή επιφύλαξη σε όσους αμφισβητούν τον σεβασμό μου στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων και θα διαπιστώσουν ότι σε καμία περίπτωση δεν διέπομαι από αντισημιτικά αισθήματα».

One thought on “«Συγγνώμη» ζήτησε από τον εβραϊκό λαό ο Θάνος Πλεύρης – «Σε καμία περίπτωση δεν διέπομαι από αντισημιτικά αισθήματα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook