Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Τσιτσιπά – «Eίσαι παικταράς» φώναζε η Mαρέβα | Photo + Video

συγχαρητήρια-μητσοτάκη-σε-τσιτσιπά-954267

Στο πλευρό του πρωταθλητή του τένις, Στέφανου Τσιτσιπά, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά της συζύγου του Μαρέβα.

Με αφορμή την επίσκεψη στην κόρη του Σοφία η οποία ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, το πρωθυπουργικό ζεύγος, δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από την κερκίδα του μεγαλοπρεπούς «O2 Arena» την προσπάθεια πρόκρισης του Τσιτσιπά στα τελικά του Nitto ATP Finals κόντρα στον κορυφαίο Ελβετό «βασιλιά των κορτ», Ρότζερ Φέντερερ (δείτε ΕΔΩ).

Μάλιστα αμέσως μετά τον θρίαμβο του Έλληνα πρωταθλητή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, έσπευσαν στα αποδυτήρια και μεταξύ άλλων παρεβρισκομένων, έδωσαν συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωταθλητή για την ιστορική του πρόκριση στον τελικό.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού μάλιστα, είπε στο Τσιτσιπά, ότι τον αποκαλούσε συνεχώς  «παικταρά» από την κερκίδα και λίγο έλειψε να κλείσει ο λαιμός της, αφού δεν είχε φωνάξει ξανά τόσο στη ζωή της.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης, που ανέβασε και σχετική ανάρτηση στο facebook, έδωσε συνεχάρη μαζί με τον Έλληνα τενίστα και τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά για την καταπληκτική εμφάνιση του Στέφανου, ο οποίος αφού τους ευχαρίστησε θερμά, τους ρώτησε εάν είχαν καλές θέσεις και αν απόλαυσαν τον αγώνα.

zarpanews.gr

 

 

One thought on “Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Τσιτσιπά – «Eίσαι παικταράς» φώναζε η Mαρέβα | Photo + Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook