Συγχαρητήρια επιστολή στον Ελληνογαλλικό Σύλλογο Χανίων από την ΕΠΑΣ για τον διαγωνισμό κρέπας

συγχαρητήρια-επιστολή-στον-ελληνογα-1449591

Η ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Χανίων της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ) συγχαίρει τον Ελληνογαλλικό Σύλλογο Χανίων για την εξαιρετική δουλειά και την άψογη διοργάνωση του διαγωνισμού «Κρέπα με Άρωμα Κρήτης».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την πρόεδρο του Ελληνογαλλικού Συλλόγου κα. Στέλλα Κουτσουπάκη και τον έφορο οικονομικών κ. Ιωσήφ Πετρώφ, για την άρτια συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια και των δύο φάσεων του διαγωνισμού.

Συγχαίρουμε, επίσης, όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, που συμμετείχαν στη διαδικασία του διαγωνισμού και οι οποίοι μετά από επίπονη προσπάθεια κατάφεραν να αποσπάσουν το 1ο Βραβείο Αλμυρής Κρέπας στον τελικό διαγωνισμό. Θα θέλαμε, επίσης, να συγχαρούμε και όλους τους άλλους σπουδαστές των Χανίων που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

Η συμμετοχή των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας σε εκδηλώσεις και διαγωνισμούς προωθεί και προβάλλει τις επαγγελματικές και κοινωνικές δεξιότητες των μαθητευομένων και των εκπαιδευτικών. Η Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ) εφαρμόζει από το 1952 το σύστημα της Μαθητείας, το οποίο είναι και το μοναδικό δυικό σύστημα στη χώρα μας, που βασίζεται στο διαχρονικά επιτυχημένο μοντέλο χωρών της Ευρώπης και συνδυάζει τη θεωρητική και εργαστηριακή επαγγελματική εκπαίδευση στην τάξη με την πρακτική άσκηση (on-the-job-training) σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Η πρακτική άσκηση των εκπαιδευομένων είναι αμειβόμενη με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και συντάξιμα ένσημα.

Η ανάδειξη των δεξιοτήτων των νέων, μέσω των απαραίτητων θεωρητικών γνώσεων αλλά και της επαγγελματικής εμπειρίας που αποκτούν οι εκπαιδευόμενοι στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ) κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους, αποτελεί προτεραιότητα και στόχο των σχολείων, ώστε να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια και εργαλεία, για να είναι προετοιμασμένοι για τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Ο Διευθυντής,

Αντώνης Γερεουδάκης»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook