Συγχαρητήρια Διγαλάκη σε όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ

Ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους να βλέπουν τους κόπους και τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται και μάλιστα σε ιδιαίτερες συνθήκες όπως αυτές της πανδημίας.

Από τον Οκτώβριο ξεκινά ένα νέο πολύ ενδιαφέρον, γεμάτο προκλήσεις ταξίδι και μια δημιουργική περίοδος κατά την οποία θα αποκτήσετε ποικίλες γνώσεις και εμπειρίες χρήσιμες τόσο για την προσωπική σας όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Μέσα σε αυτό το μοναδικό ακαδημαϊκό περιβάλλον, θα σας δοθούν ευκαιρίες για νέα όνειρα και νέους στόχους. Να είστε σίγουροι ότι το επίπεδο σπουδών που παρέχουν τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι πολύ υψηλό και το διδακτικό και λοιπό προσωπικό θα σταθεί δίπλα σας προκειμένου να αποκτήσετε όλα τα εφόδια γνώσης και να έχετε την κατάλληλη προετοιμασία για τη μετέπειτα σταδιοδρομία σας.

Το νέο ακαδημαϊκό έτος πρέπει και θα είναι διαφορετικό, όλοι τόσο οι νέοι όσο και οι υφιστάμενοι φοιτητές είναι απαραίτητο να επανέλθουν στα αμφιθέατρα και στα εργαστήρια, δηλαδή στο φυσικό τους περιβάλλον. Για αυτό και πρέπει όλοι μας να είμαστε έτοιμοι, αξιοποιώντας το δώρο της επιστήμης, τα εμβόλια, να τηρούμε τα μέτρα προστασίας και να σταθούμε απέναντι σε κάθε είδους παραπληροφόρηση και ψευδείς ειδήσεις.

Εύχομαι επίσης και σε όσες και όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να αξιολογήσουν, να διεκδικήσουν και να αξιοποιήσουν τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν, όπως είναι οι προσφερόμενες ειδικότητες των Δημόσιων ΙΕΚ.

Το τέλος του Λυκείου είναι ένας σταθμός στον οποίο δεν σταματάει η διαδρομή αντιθέτως είναι μια αφετηρία από την οποία ξεκινάει μια ξεχωριστή νέα πορεία για την καθεμία και τον καθένα, μια πορεία που πάντα η στοχοπροσήλωση, η προσπάθεια και η εργατικότητα ανταμείβεται.»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ