Συγχαρητήρια ανακοίνωση Βάμβουκα στους Χανιώτες επιτυχόντες των Πανελλαδικών

συγχαρητήρια-ανακοίνωση-βάμβουκα-στ-913707

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους Χανιώτες επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας, απύθυνε την Τρίτη, μέσω μηνύματός του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αναλυτικά το κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης

Θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Χανίων αλλά και όλου του Νομού συνολικά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Ευχή όλων είναι αυτή η νέα προοπτική και η νέα «σελίδα» στη ζωή σας, να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών σας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις οικογένειες των επιτυχόντων, που στηρίξατε την προσπάθεια των παιδιών.

Απευθυνόμενος επίσης και στα παιδιά που δεν πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, να τους τονίσουμε ότι η ζωή είναι μπροστά τους, με πάμπολλες επιλογές και ευκαιρίες, αρκεί να τις δουν και να τις αξιοποιήσουν.

Ευελπιστούμε τέλος να μην προκύψουν προβλήματα διαμονής με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές που θα φοιτήσουν στην πόλη μας. Ευχόμαστε η διαμονή τους στον όμορφο τόπο μας να διευκολυνθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντοτε με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες της κρητικής φιλοξενίας».

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας, Αντώνη Βαρδάκη, προς τους επιτυχόντες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης:

“Συγχαίρω τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας. Εύχομαι κατά τη νέα αυτή περίοδο της ζωής σας, να υλοποιηθούν οι στόχοι και οι προσδοκίες σας, και να ζήσετε όσο πιο όμορφα γίνεται τη φοιτητική σας ζωή.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις οικογένειές σας, που σας στήριξαν.

Για τα παιδιά, που δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στους στόχους τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα περιμένουν δεκάδες επιλογές στη ζωή τους”.

zarpanews.gr

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook