Survivor: Το καρφί του Τριαντάφυλλου για την Ασημίνα – «Ο κόσμος τα βλέπει όλα»

survivor-το-καρφί-του-τριαντάφυλλου-για-την-α-1381365

Επεισοδιακό ήταν το επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Πελαγία Καζολέα αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς συγκέντρωσε τους λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Οι Ασημίνα και Σοφιάννα ήθελαν να αποχωρήσει από το Survivor o Σπύρος Μαρτίκας, όμως το κοινό στήριξε τον φαρμακοποιό και τον Ανδρέα και έστειλε εκτός παιχνιδιού την Πελαγία. Η Ασημίνα ήταν πολύ φορτισμένη με την ανακοίνωση του αποτελέσματος και ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ χαρακτήρισε τον Σπύρο Μαρτίκα «καραγκιόζη».

Το καρφί του Τριαντάφυλλου για την Ασημίνα

O απόλυτος πρωταγωνιστής του περυσινού κύκλου του Survivor, o Τριαντάφυλλος, παρακολουθεί φανατικά όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου με ανάρτησή του στο Instagram “κάρφωσε” την Ασημίνα.

«Ρε Ασημίνα σεβάσου τον κόσμο, δηλαδή έλεος ρε συ πραγματικά. Ο κόσμος τα βλέπει όλα, οπότε ξέρει καλύτερα έτσι; Ακόμη δεν κατάλαβαν κάποιοι πως αν πάνε κόντρα σε έναν, πως αυτός ο ένας κερδίζει; Και αυτό με καραγκιόζη και καραγκιόζη έλεος αλήθεια» έγραψε ο Τριαντάφυλλος στο Instagram.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook