Survivor: «Τελικά η ασθένεια δεν σου έμαθε τίποτα» – Έξαλλο το Twitter με την ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη

survivor-τελικά-η-ασθένεια-δεν-σου-έμαθε-τίπ-1359243

Έξαλλο το Twitter με τον Βαλάντη. Η ατάκα στην ψηφοφορία του Survivor που φέρεται να πλήγωσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Mια ατάκα και μόνο του Βαλάντη, ήταν αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω στο χτεσινό συμβούλιο του νησιού για το Survivor 2022.

Το ότι ο Βαλάντης ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από τη χτεσινή ψηφοφορία, ήταν το λιγότερο, μιας και ο τραγουδιστής φέρεται να είπε μια ατάκα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ατάκα που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα και να αποχωρήσει από το συμβούλιο και από τις κάμερες που τραβούσαν εκείνη την ώρα.

Όλα ξεκίνησαν από την πρόταση που έκανε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη:

Η Μυριέλλα Κουρεντή μπήκε φουριόζα στο συμβούλιο κατά του Βαλάντη και αποκάλυψε πως η Αθηνά είχε εκμυστηρευτεί την πρόταση που έκανε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη τις πρώτες ημέρες στο νησί.

Όταν ο Βαλάντης είχε δει πως το ειδύλλιο της Μυριέλλας με τον Γιώργο πουλάει, ο ίδιος ζήτησε από την Παπαδοπούλου να φτιάξουν ένα ψεύτικο ειδύλλιο.

Όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Ευρυδίκη αν ο Βαλάντης της πρότεινε κάτι τέτοιο, εκείνη αποκάλυψε πως το είχε πει στην Αθηνά Ευμορφιάδη. Εκείνη με τη σειρά της, αν και βρέθηκε σε δύσκολη θέση το επιβεβαίωσε, όπως ακριβώς έκανε και ο Βαλάντης.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του Survivor υπήρξε έντονη αναστάτωση και ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο Βαλάντης της είπε κάτι χαμηλόφωνα αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και αυτό την πλήγωσε πολύ.

Στο Twitter πάντως, τρεντάρει η είδηση πως ο Βαλάντης ανέφερε περνώντας δίπλα από την Ευρυδίκη:

«Τελικά, ο καρκίνος δεν σου έμαθε τίποτα», κάνοντας την Παπαδοπούλου να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Ωραίος άνθρωπος είσαι», είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα στον Βαλάντη και συνέχισε απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό:

«Της είπε κάτι απαράδεκτο ο Βαλάντης πριν», με την Αθηνά Ευμοφιάδη να παίρνει θέση και να λέει στον Βαλάντη: «Ντροπή».

Αφού συνήλθε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε:

«Μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε αν θέλει μπορεί να το πει γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου. Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε», είπε η Ευρυδίκη.

Ο Βαλάντης δε θέλησε να δώσει συνέχεια, ζήτησε συγγνώμη, την οποία η Ευρυδίκη δε φάνηκε να δέχεται χωρίς να αποκαλύψει εκείνη την ώρα ποια ήταν η ατάκα.

Πάντως, ο Βαλάντης φαίνεται να έχει απομονωθεί από την ομάδα του

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο, ο Βαλάντης είναι μόνο κατά όλων και ακόμα και ο Θανάσης Βισκαδουράκης φάνηκε να τον καλεί να απομονωθεί και να μην ενοχλεί την ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Super Κατερίνας, η Ευρυδίκη ήταν εκείνη που ζήτησε από την παραγωγή να μην προβληθεί η ατάκα του Βαλάντη που την έκανε να λυγίσει.

Η μάχη της Ευρυδίκης με το λέμφωμα:

Όπως εξήγησε η Παπαδοπούλου σε παλαιότερη συνέντευξή της, η περιπέτεια με το λέμφωμα πριν επτά χρόνια, την έκανε να γίνει μαχήτρια:

«Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα κάνει αφαίρεση όγκου από τον λαιμό, μου εξήγησαν ότι βρισκόμουν στο τρίτο προχωρημένο στάδιο του λεμφώματος Hodgkin. Ήμουν καλά. Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι είχα γρήγορη ανάρρωση επειδή κατά τη διάρκεια της θεραπείας είχα καλή ψυχολογία και αισιόδοξη στάση. Αντιμετώπισα την ασθένεια χωρίς φόβο, με χαμόγελο. Όταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μια βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό», είχε πει χαρακτηριστικά η πάλαι ποτέ παίκτρια του My Style Rocks.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook