Survivor-spoiler: Στημένη η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου; – Τα σενάρια περί συμφωνίας με Ατζούν

survivor-spoiler-στημένη-η-αποχώρηση-του-τριαντάφυ-1231972

Τρομερό είναι το παρασκήνιο σχετικά με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου από το Survivor 4 που προκύπτει τις τελευταίες ώρες.

Το athensmagazine.gr αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Πάμε πίσω 15 μέρες. Τότε που ο Τζέιμς Καφετζής ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Survivor 4 οικειοθελώς και τρεις μέρες μετά τον ακολούθησε και ο Νίκος Μπάρτζης! Τότε ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να αποχωρήσει! Ο Ατζούν και η υπόλοιπη παραγωγή βέβαια τον έπεισαν να παραμείνει, διότι τρίτη οικειοθελή αποχώρηση μέσα σε μια εβδομάδα θα τίναζε στον αέρα τα πάντα.

Ωστόσο ο Τριαντάφυλλος είχε αρκετούς λόγους να θέλει να αποχωρήσει! Πρώτον αποτελεί τον μοναδικό πατέρα στην ιστορία των ελληνικών Survivors που έμεινε στο ριάλιτι τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα! Του έλειπε απίστευτα το παιδί και η γυναίκα του και δεν άντεχε στην ιδέα της παράτασης! Δεύτερον ο Τριαντάφυλλος έχει και τα επαγγελματικά του που τρέχουν. Ξεκινάει η καλοκαιρινή σεζόν και μετά τον αντίκτυπο που είχε στο Survivor 4 ξέρει ότι θα μπορούσε να κλείσει δουλειές με καλές οικονομικές συμφωνίες. Έτσι δεν γίνεται να έμενε στον Άγιο Δομίνικο μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Η μυστική συμφωνία Ντάφυ – Ατζούν

Ατζούν και Τριαντάφυλλος λοιπόν τα βρήκαν στο να αποχωρήσει ο τελευταίος στην επόμενη αποχώρηση φυσιολογικά. Ή τουλάχιστον έτσι να έδειχνε προς τα έξω! Ο Τούρκος δεν θα άντεχε άλλη οικειοθελή αποχώρηση και αυτός είναι ο λόγος που παρακάλεσε τον τραγουδιστή να κάνει λίγο υπομονή παραπάνω. Φυσικά τον ρόλο του έπαιξε και ένα μικρό… μπόνους που πήρε. Όχι ότι τον χάλασε τελικά τον Ντάφυ καθώς μέσα σ’ αυτό το διάστημα απόλαυσε τεράστια έπαθλα, όπως το ταξίδι στο Μαΐάμι.

Έπειτα λοιπόν από συμφωνία των δύο ανδρών ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε φυσιολογικά από το Survivor, παρότι σ’ όλες τις διαδικτυακές ψηφοφορίες έβγαναν τελευταίες τόσο η Μαριαλένα όσο και η Καρολίνα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Πηγή: athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook