Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει ασυλία και Πασχαλινό τραπέζι

survivor-spoiler-ποια-ομάδα-κερδίζει-ασυλία-και-πασ-1215710

Μια ημέρα έμεινε πριν το Survivor 4 επιστρέψει και έχουμε μια απίστευτη ανατροπή όσον αφορά το spoil για το αγώνισμα ασυλίας και επικοινωνίας. Αύριο 3/5 Μπλε και Κόκκινη ομάδα θα αγωνιστεί όχι για ένα αλλά για δυο έπαθλα, αφού λόγω Πάσχα, έχασαν μια ημέρα, την οποία θέλουν να αναπληρώσουν.

Το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία και την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, έχει πολύ ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές! Αρχικά θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο να λέει πως αν κερδίσουν και καταφέρουν να μην φύγει κανείς από τους Κόκκινους, θα βγάλει ρούχα και μαγιό και θα πέσει γυμνός στη θάλασσα. Το ίδιο μάλιστα θα κάνει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Όταν το ακούσει αυτό ο Τζέιμς, θα του απαντήσει πως αν κερδίσουν οι Μπλε θα φορέσει το μαγιό της Άννας Μαρίας Βέλλη που άφησε στο νησί και θα βουτήξει στη θάλασσα. Άρα όποια ομάδα και να κερδίσει το θέαμα θα είναι μοναδικό.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο του αγωνίσματος τα νεύρα θα είναι πολλά και Ηλίας με Κόρο θα ξεφύγουν, καθώς θα τους δούμε να φωνάζουν και να ξεσπούν. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει και να πάνε σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού;

Ποια ομάδα κερδίζει ασυλία και επικοινωνία στο Survivor 4

Εδώ έχουμε μια ανατροπή! Ο Ατζούν λόγω του ότι σιγά σιγά η εστίαση ανοίγει και τα νούμερα όπως είναι λογικό και επόμενο θα πέσουν, κάνει τα… παιχνιδιάκια του και βγάζει λανθασμένα spoiler με σκοπό οι τηλεθεατές να αγωνιούν να μάθουν τι θα συμβεί και έτσι να κάτσουν στον καναπέ τους βλέποντας ΣΚΑΙ.

Μπορεί λοιπόν χθες οι πρώτες πληροφορίες να έλεγαν πως η νίκη γέρνει προς την Μπλε ομάδα, τελικά όμως όπως μάθαμε αύριο 3/5 κερδίζουν οι Κόκκινοι και τα δυο έπαθλα!

Επειδή όμως θέλουμε να είμαστε 100% σίγουροι για αυτά που λέμε, θα προσπαθήσουμε να μάθουμε στα σίγουρα ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα μετά το Πάσχα και θα επανέλθουμε!

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook