Survivor Spoiler: Παίκτης που δεν φαντάζεσαι, πιέζει την παραγωγή για να αποχωρήσει

survivor-spoiler-παίκτης-που-δεν-φαντάζεσαι-πιέζει-1219132

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» το πρωί της Κυριακής (9/5) ότι ο Ηλίας Μπόγδανος ζητάει από την παραγωγή του «Survivor 4» να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. «Το διάβασα στο ίντερνετ, αλλά το επιβεβαίωσα κι εγώ με κάποιον. Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αιτηθεί να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά πιέζει την παραγωγή να φύγει και η παραγωγή προσπαθεί να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι γιατί είναι ένα από τα φαβορί», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor πρόσθεσε επίσης ότι «το επιβεβαίωσα από πολύ έγκυρη πηγή».

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» (7/5) η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε τι πρόκειται να δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης. «Σε δύο με τρεις εβδομάδες το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Αυτό θα γίνει στους οκτώ παίκτες. Όταν μιλάμε για ατομικό παιχνίδι εννοούμε ότι δεν θα υπάρχουν ματσαρίσματα, δεν υπάρχουν φιλίες και κλίκες, και ο καθένας παίζει μόνος του. Πώς παίζει μόνος του; Θα γίνεται κλήρωση και έτσι μπορεί να παίξουν απέναντι και φίλοι. Όταν χάνεις θα χάνεις μία ζωή από τις τέσσερις. Ο νικητής θα κερδίζει πάρα πολύ μεγάλα έπαθλα» είπε η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook