Survivor spoiler: Χαμός στην κόκκινη ομάδα – Ο Παύλος ξεσκεπάζει τον Τριαντάφυλλο

survivor-spoiler-χαμός-στην-κόκκινη-ομάδα-ο-παύλο-1195649

Survivor spoiler: Χαμός στην παραλία της κόκκινης ομάδας!

Τι και αν η κόκκινη ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και έφαγε, την επόμενη μέρα στην παραλία η ατμόσφαιρα είναι… ηλεκτρισμένη!

Να υπενθυμίσουμε ότι στο συμβούλιο του νησιού αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου όσο κι η Άννα Μαρία Βέλλη αλλά στο τέλος με μικρή διαφορά υποψήφια αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη από την μπλε ομάδα και είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Τι συνέβη όμως την επόμενη μέρα μετά το συμβούλιο;

Στην παραλία της κόκκινης ομάδας, όλοι τα βάζουν εναντίον του Τριαντάφυλλου!

Ο Παύλος Γαλακτερός σε έξαλλη κατάσταση, λέει: «Καθώς περνούσαν οι μέρες συνέχισα να τον σέβομαι μέχρι τη μέρα που ψηφίστηκε ο Τριαντάφυλλος… εκείνη τη μέρα άλλαξαν όλα! Ξαφνικά το παίζει θύμα…»!

O Παύλος ακούγεται να λέει στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο: «Ο Τριαντάφυλλος νομίζει ότι ξέρει τον πατέρα μου, επειδή τον έχει δει τρεις φορές»!

Ο Ηλίας Μπόγδανος δηλώνει: «Τολμάς να πεις ότι εγώ ξέρω τον πατέρα σου και θα στο πει και ο ίδιος επειδή έχει πάει δυο φορές σε live…»!

Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη τονίζει ότι η ομάδα χρησιμοποιεί τον Παύλο στρατηγικά για να τον… νευριάσουν και να βγει εκτός εαυτού «και να πουν να εσύ τα βάζεις με έναν πιτσιρικά»!

 

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook