Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα

survivor-spoiler-αυτή-η-ομάδα-κερδίζει-τον-αποψινό-α-1366898

Ένα ακόμη συναρπαστικό αγώνισμα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Survivor στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (12/04) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, για ακόμα μια μέρα στον Άγιο Δομίνικο πρωταγωνιστής είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος είναι πλέον απομονωμένος στην παραλία των Μπλε.

Μεγάλη είναι η συναισθηματική φόρτιση λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας, με αρκετούς παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα, μιλώντας για το πόσο τους λείπουν οι οικογένειές τους.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επικοινωνίας των δύο ομάδων του Survivor 2022, βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Το αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε απόψε θα έχει ως έπαθλο την επικοινωνία, γεγονός που θα κάνει τους παίκτες του Survivor 5 να «λυγίσουν».

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, οι Μπλε φαίνεται πως θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και θα κερδίσουν το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook