Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο – Τι είναι

survivor-spoiler-αυτή-η-ομάδα-κερδίζει-απόψε-το-έπαθ-1606367

Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Τετάρτης (11/01) το Survivor All Star, με τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων να είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Το χθεσινό συμβούλιο του νησιού τους άφησε όλους άφωνους, αφού η Βρισηίδα Ανδριώτου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, ενώ από την ψηφοφορία της Μπλε ομάδας, που είχε χάσει την ασυλία, προέκυψαν ακόμη δύο υποψήφιοι: ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Παρά το σοκ των δύο ομάδων για την αποχώρηση της Βρισηίδας, οι Μαχητές και οι Διάσημοι ρίχνονται ξανά στη μάχη, προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο του σημερινού αγώνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», το σημερινό έπαθλο θα είναι 2 μερίδες ρύζι για τον καθένα και δύο κιλά ρύζι για την παραλία, επομένως οι παίκτες θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για αυτό το σημαντικό έπαθλο φαγητού.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, η ομάδα που κερδίζει απόψε είναι η Κόκκινη.

Η νίκη των Διασήμων, θα φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τους Μαχητές, οι οποίοι παραμένουν χωρίς φαγητό στην καλύβα τους.

Υπενθυμίζεται πως οι Μπλε έχασαν στην πρεμιέρα τις φακές του πρώτου αγωνίσματος, ενώ δεν έχουν ούτε τις εβδομαδιαίες προμήθειες, αφού η παραγωγή δεν τους έχει δώσει προς το παρόν τίποτα. Όπως είχε ανακοινώσει ο Λιανός στην πρεμιέρα, θα περάσουν μερικές μέρες έως ότου η παραγωγή να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια.

Στο τέλος του επεισοδίου, οι ομάδες θα συγκεντρωθούν στο πρώτο συμβούλιο αποχώρησης για φέτος, όπου θα μάθουμε τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor All Star. Συνολικά, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις και είναι οι εξής: Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook