Survivor Spoiler : Αποχώρηση «βόμβα» απόψε από το ριάλιτι

survivor-spoiler-αποχώρηση-βόμβα-απόψε-από-το-ριά-1231521

Τα ποσοστά τηλεθέασης του Survivor εδώ και εβδομάδες έχουν αρχίσει να παίρνουν την κατιούσα! Η αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου Μπάρτζη ήταν η αρχή της κατηφόρας και η σημερινή 2/6 θα είναι μάλλον το τέλος του ριάλιτι!

Η «αγία τριάδα» είναι υποψήφια προς αποχώρηση για ακόμα μια εβδομάδα. Ο Τριαντάφυλλος για 11η φορά βρίσκεται στον τάκο – έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πραγματικά! Βγήκε από την κάλπη. Οι συμπαίκτες του είναι ανένδοτοι, είναι ο πιο αδύναμος κρίκος αγωνιστικά και το ξέρουμε όλοι, το βλέπουμε όλοι, τα φαινόμενα σε κάποιες περιπτώσεις ποτέ δεν απατούν.

Από την άλλη κοντραρίζεται με τον φίλο του και πιο δυνατό παίκτη του Survivor για φέτος, τον Σάκη Κατσούλη. Τον έδωσε η Καρολίνα την Δευτέρα που πήρε την ασυλία κι αυτός ανταπέδωσε την Τρίτη που κατάφερε να πάρει το τοτέμ και να την τραβήξει μαζί του στον τάκο! Επίσης, την Τρίτη η κάλπη έβγαλε υποψήφια την Μαριαλένα. Εξίσου αναμενόμενο.

Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε 2/6 από το Survivor

Δεν θα μακρηγορήσω άλλο, λοιπόν! Ξέρετε πως τα spoils τον τελευταίο καιρό μας έχουν βασανίσει αρκετά. Ο Ατζούν προσπαθεί να εντοπίσει τις διαρροές γιατί βλέπει τα ποσοστά στην AGB να πέφτουν και θέλει να ιντριγκάρει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κι όπως καταλαβαίνετε, αν κυκλοφορεί το αποτέλεσμα ώρες πριν είναι λιγάκι δύσκολο κάτι τέτοιο να συμβεί…

Επικοινώνησα πρωί πρωί με τον άνθρωπό μου στον Άγιο Δομίνικο και μου το πέταξε την βόμβα! Οι πρώτες πληροφορίες βγάζουν εκτός παιχνιδιού τον ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟ! Ναι, καλά διαβάσατε! Εδώ και καιρό οι τηλεθεατές – ή μάλλον μια μερίδα τηλεθεατών – θεωρεί πως έφτασε η ώρα να φύγει. Έμεινε πολύ για τα όσα προσέφερε – τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αυτό που δεν μου ξεκαθάρισε ακριβώς, ωστόσο, είναι αν θα βγει από την ψηφοφορία ο Τριαντάφυλλος ή αν θα αποφασίσει να φύγει μόνος του. Στις διαδικτυακές ψηφοφορίες η Μαριαλένα βγαίνει τελευταία, γι’ αυτό κρατήστε μια πισινή…

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook