Survivor: «Σοκ» για την Μαριαλένα – H στιγμή που είδε τον πρώην της έχοντας δίπλα τη νυν σύντροφό του | Video

survivor-σοκ-για-την-μαριαλένα-h-στιγμή-που-1181437

Νέες εντάσεις φαίνεται πως θα υπάρξουν στο Survivor, μετά από την «εισβολή» νέων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα επιβεβαιώνονται οι τρεις από τους πέντε παίκτες που έγινε γνωστό ότι θα μπουν στο Survivor την ερχόμενη Κυριακή (21/02), καθώς στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, τους βλέπουμε κατά την είσοδό τους στο παιχνίδι.

Εδώ και μέρες είχε μαθευτεί πως στο ριάλιτι επιβίωσης του θα δούμε σύντομα τον 31χρονο Σάκη Κατσούλη, που είναι επιχειρηματίας και ποδοσφαιριστής, και την Χριστίνα Κεφαλά, που είναι αθλήτρια, influencer και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

Ο Σάκης είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας από τους Μπλε και, όπως έγινε γνωστό, είχαν κάνει μαζί τη δήλωση συμμετοχής για το Survivor , αλλά λίγο μετά χώρισαν.

Από την άλλη, η Χριστίνα είναι η κοπέλα με την οποία έκανε σχέση ο Σάκης μετά τον χωρισμό του με τη Μαριαλένα.

Ωστόσο, το ειδύλλιό τους δεν κράτησε πολύ, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως χώρισαν στις αρχές της χρονιάς. Το ενδιαφέρον είναι ότι και οι δύο παίκτες θα μπουν στην μπλε ομάδα.

Στο τρέιλερ βλέπουμε την Μαριαλένα να λέει στην κάμερα με έκπληξη ότι μπήκε ο πρώην σύντροφός της στο παιχνίδι, κάτι που δεν περίμενε και δεν ήθελε με τίποτα να συμβεί.

«Από ‘κει που δεν το περίμενα. Πραγματικά ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Αναμένω να δω πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα», δηλώνει στην κάμερα.

Παράλληλα, λέει στους συμπαίκτες της ότι η κοπέλα που μπαίνει στην ομάδα των Μπλε είναι η νυν σύντροφος του πρώην της.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook