Survivor: Ποιος αποχωρεί την Κυριακή – ο Ατζούν Ιλίτζαλι «πρόδωσε» το μυστικό

survivor-ποιος-αποχωρεί-την-κυριακή-ο-ατζού-1241984

Tο «Survivor 2021» έχει μπει στην τελική φάση του – τέρμα οι ασυλίες, τέρμα οι φιλίες και οι συμμαχίες, από εδώ και πέρα ισχύει το «ο θάνατός σου, η ζωή μου».

Ας δούμε όμως πως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Προτεινόμενοι για αποχώρηση είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ στο τσακ τη γλίτωσε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος διασώθηκε την τελευταία στιγμή λόγω της νίκης του και στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας.

Το ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης ή η παίκτρια που έφτασε κοντά στην πηγή -τον μεγάλο τελικό- και νερό δεν ήπιε θα το μάθουμε με βεβαιότητα την Κυριακή, όταν και θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση διά στόματος Γιώργου Λιανού.

Όμως, ο Ατζούν Ιλίτζαλι ενδεχομένως αποκάλυψε το μυστικό.

Ο Τούρκος παραγωγός του show ανέβασε χθες το βράδυ ένα live στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram από το πάρτι που οργάνωσε για τους παίκτες του ελληνικού, του τούρκικου, του ρουμάνικου και του μεξικάνικου «Survivor» που γυρίζονται ταυτόχρονα από την ίδια εταιρία στον Άγιο Δομίνικο.

Δεν είναι άλλωστε ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που ο Ατζούν κάνει επίδειξη γαλαντομίας προς τους παίκτες για να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα.

Όμως, οι ακόλουθοι του παραγωγού και παρουσιαστή παρατήρησαν κάτι περίεργο. Στα πλάνα από το πάρτι δεν εμφανίζεται πουθενά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και δεδομένου ότι τα επεισόδια γυρίζονται με μερικές ημέρες διαφορά σε σχέση με την ημέρα προβολής τους, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η Μαριαλένα έχει ήδη αποχωρήσει από το show περιμένει υπομονετικά στο ξενοδοχείο της στον Άγιο Δομίνικο να φτάσει η ώρα της για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali)

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook