Survivor: Οι Διάσημοι κερδίζουν την τρίτη ασυλία και αυτός είναι ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση

survivor-οι-διάσημοι-κερδίζουν-την-τρίτη-ασυ-1648740

Survivor all star spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία σήμερα Τρίτη (14/3) στο Survivor είναι η Κόκκινη!

Οι Διάσημοι κάνουν το απόλυτο στους αγώνες ασυλίας με 3-0 αυτή την εβδομάδα και η μισή πλέον ομάδα των Μαχητών βγαίνει στον τάκο προς αποχώρηση!

Οι Διάσημοι κερδίζουν και πανηγυρίζουν έξαλλα, αφού θα πάνε στο συμβούλιο και δεν θα χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον παίκτη τους.

Στο συμβούλιο του νησιού οι Μπλε θα πρέπει να πάνε να ψηφίσουν ξανά κάποιο συμπαίκτη τους έχοντας βγάλει στο τελευταίο συμβούλιο, τρεις…

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και δεν δίστασε να ζητήσει εξηγήσεις από την ομάδα του για τους λόγους που τον ψήφισαν!

«Ο Ασημακόπουλος αν έφευγε θα τους έκανε το χατίρι. Και σε αυτούς και σε εμάς. Δεν το έκανε όμως και καλά έκανε το παιδί», είπε η Αφροδίτη Σκαφιδά στο τελευταίο επεισόδιο.

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού έγινε χαμός. Όχι άλλος ένας αλλά άλλοι τρεις παίκτες των Μαχητών βγήκαν υποψήφιοι μετά την ήττα τους από τους Διάσημους και ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Σήμερα λοιπόν η Μπλε ομάδα θα αναγκαστεί να βγάλει στον τάκο ακόμα έναν παίκτη και… δεν είναι άλλη από την Μελίνα Μεταξά.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook